מתכונים וטיפים
לפי חגים:
לפי נושאים:
סלט סלמון, שעועית
ופטריות שימגי
סלט מוקפץ מעולה, מתאים כסלט או מנת פתיחה בצלחות אישית, או כמנה עיקרית קלילה.
ממרח חלבה
שוקולד בריאות
המתכון הזה נוצר בניסיונות במטבח הפרטי שלי, להפוך את ממרח השוקולד למשהו יותר בריא. לא תאמינו כמה זה קל, מהיר וטעיםםם.. אני בטוחה שגם אתם תחליפו את הקנוי בממרח הבריא והביתי.
פנקייק בריאות
הפנקייק המוכר בגרסה בריאה וטעימה, שמתאימה בדיוק לקיץ. פינוק מושלם לאירוח, ארוחת בוקר, ערב או בראנצ’.
גלידת וניל עוגיות
גלידה מופלאה במרקם מושלם, אין צורך במכונת גלידה! ההכנה מהירה במיוחד, אף אחד לא יאמין שהכנתם לבד. תוכלו לגוון בטעמים: שוקולד מגורר, פקאן מסוכר, פיסטוק ועוד.
לזניה גבינות ופטריות
לזניה עשירה משכבות נדיבות של גבינות, פטריות ורוטב עגבניות משובח
סלט אטריות אורז תפוחות, ירקות צלויים וגבינות
סלט שהוא הרבה מעבר לסלט, כשאתם רוצים להשקיע גם בבריאות וגם בניראות, וכמובן בטעם.
ירקות מאודים בפונדו בשמל גבינות
אידוי הירקות בניגוד לבישול, שומר על הערך התזונתי של הירקות, רוטב הגבינות החם מעשיר את הירקות המאודים. לחיסכון בקלוריות ניתן להשתמש בחלב במקום שמנת מתוקה. או ברוטב לימון פרווה.
מעדן טפיוקה בקרם קוקוס ופירות טרופי
בלי מיקסרים ובלי להפריד ביצים, ובלי לעמוד שעות במטבח, מתקבלת מנת קינוח נפלאה מהמטבח האסיאתי, טעימה מרעננת וקלילה, מתאימה במיוחד לאחר ארוחה כבדה. בווריאציה חלבית או פרווה מושלם לכל הזדמנות וגם לשבועות.
קינוח שמנת וקפה בשכבות
קינוח חגיגי ומיוחד לסעודת שבועות. חג הקציר? אמרו מעתה חג קציר המחמאות..
סלט בטטות מקורמלות בסילאן על מצע עלי בייבי
סלט בריאות מפנק, בטעם ומראה מיוחד, מתאים כארוחת בינים, מנת פתיחה או סלט תוספת לארוחה.
פסטה ברוטב אלפרדו – שמנת ופטריות
קלאסיקה משובחת מהמטבח האיטלקי, מתכון שתמיד מנצח.
שרבט הדרים
כל שנה בערב פסח כשאני נכנסת למטבח לבשל, הדבר הראשון שאתו אני מתחילה זה לסחוט פירות הדר לתרכיזים ושרבטים טעימים ומרעננים המלווים את סעודות החג.
פטה כבד ופטריות
המיוחד במנה, זו צורת ההגשה, מעטפת מלפפון מיוחדת ובפנים מסתתרת הפתעה. תוכלו להשתמש במעטפת גם כדי להגיש מלית חגיגית אחרת. מבין המתכונים לפסח
מרק ברוקולי מוקרם
מרק מוקרם מופלא וקל הכנה, הקישוט מוסיף חן במינימום זמן והשקעה. הוסיפו למועדפים מבין המתכונים לפסח
קלתיות תפו”א
במלית ירקות
סלסילות יפיפיות מפרוסות תפו”א, בקריספיות וטעם נפלא, יכולות להיות תחליף לבצק פילו גם לכל השנה. לכתחילה תכננתי להכין אותן כבסיס לפשטידות אישיות במליות שונות, אך לאחר טיגון הירקות, הצבעים והטעם שכנעו אותי להגיש אותן פשוט כך.
סופלה שוקולד חם
על סופלה שוקולד הילדים שלי לא מוותרים, עוגת שוקולד אוורירית, מעודנת, ונימוחה ובמרכזה נוזלית ושוקולדית. המתכון מהיר וקל להכנה ותמיד מתקבל בברכה.
אמפנדס תפו”א
במלית בשר
פינת המתכון של “מיט צויס” – חנות הבוטיק למבינים בבשר.