הקורס להכשרת מעצבות אירועים ושוזרות פרחים מקצועיות, עיצוב בארים ומתנות תוך חשיפה מתמדת לטרנדים בינלאומיים, והיכרות עם כל סגנונות העיצוב המודרניים והקלאסיים. מסלול עיצוב אירועים ושזירת פרחים, כולל לימוד מקצועי עם כלים לעבודה מקצועית ואיכותית. המסלול שם דגש על עבודה מעשית, עיונית וחווייתית, ובמהלכו נעצב אירועים, סטאז’ והתנסות בלתי אמצעית, החיונית לרכישת המקצוע.
38 מפגשים בני 3-3.5 שעות
סגל ההוראה: טליה הורביץ ולאה הרמן
38 מפגשים בני 3-3.5 שעות
סגל ההוראה: טליה הורביץ ולאה הרמן
הקורס המקצועי לעיצוב בארים, אירועים ומזנונים ומתנות. התנסות עם מנות מזנון, קינוחים, מגשי פירות ופיתוח קונספט עיצובי ומקצועי.
8 מפגשים
סגל ההוראה: ציפי כהן ומעצבות מובילות בתחום
בוקר/ערב | 12 מפגשים
סגל ההוראה: ציפי כהן ומעצבות מובילות בתחום
הקורס המתקדם בארץ בעיצוב ופיסול בפרי מהמאסטר בתחום.
טכניקות טרנדיות, סודות בלעדיים והשיטה המובילה מזה שנים בעיצוב ופיסול בפירות וירקות
וגילוף תאילנדי מתקדם.
ערב | 8 מפגשים
סגל ההוראה: שף לאמנות קולינרית ציפי כהן
ערב | 8 מפגשים
סגל ההוראה: שף לאמנות קולינרית ציפי כהן
הקורס להכשרת מעצבות אירועים ושוזרות פרחים מקצועיות, עיצוב בארים ומתנות תוך חשיפה מתמדת לטרנדים בינלאומיים, והיכרות עם כל סגנונות העיצוב המודרניים והקלאסיים. מסלול עיצוב אירועים ושזירת פרחים, כולל לימוד מקצועי עם כלים לעבודה מקצועית ואיכותית. המסלול שם דגש על עבודה מעשית, עיונית וחווייתית, ובמהלכו נעצב אירועים, סטאז’ והתנסות בלתי אמצעית, החיונית לרכישת המקצוע.
38 מפגשים בני 3-3.5 שעות
סגל ההוראה: טליה הורביץ ולאה הרמן
38 מפגשים בני 3-3.5 שעות
סגל ההוראה: טליה הורביץ ולאה הרמן