קורס פטיסרי שף הוא מסלול פרימיום המעניק ידע מקיף בתחום הקונדיטוריה תוך חשיפה מתמדת לטרנדים בינלאומיים. המסלול מקיף את כל יסודות הקונדיטוריה והאפייה וכולל קונדיטוריה קלאסית, ומשלב עבודה מעשית אינטנסיבית לאורך כל שלבי הלימוד. העבודה מתבצעת בעמדות עבודה מאובזרות כחלק אינטגרלי מרכישת המקצוע. בסיום המסלול ניתן להשתלב בתחום הקונדיטוריה כעצמאית או כשכירה.
למי מתאים הקורס?
נשים בעלות רקע ואהבה לקונדיטוריה המעוניינות לעסוק בתחום באופן מקצועי.
מה תלמדו בקורס?
01
מבוא לגסטרונומיה
טכניקות יסוד, מונחים מקצועיים, שפת הפטיסרי, תברואה ובטיחות מזון.
02
טכנולוגיית מזון
הבנת המבנה של חומרי הגלם, פיזיולוגיה של החומרים ותכונותיהם.
03
שיטות עבודה הנהוגות במטבח המקצועי
טכניקות קלאסיות וחדשניות כגון: טמפרור, אמולסיה, הקצפה, לישה, קיפולי בצק, יצירת קישוטים, דקורציות ועוד.
04
סודות הקונדיטוריה
הכנה של מוצרי קונדיטוריה מגוונים: בצק פריך, בצק שמרים, בצק עלים, לחמים, מרנגים, טארטים, טארטלטים, פחזניות ופרופיטרולים,
05
עוגות מקצועיות
עוגות ויטרינה, עוגות גבינה
06
שוקולד על שלל צורותיו
שוקולד, מוסים, גנאשים, פרלינים ופטיפורים
07
קינוחים בכוסות
08
קינוחים
טראפלס, ממתקים ועוד.
09
מקצועניות
הלמידה שמה דגש על טעם, פרזנטציות ועל רמות גימור גבוהות.
תכנית לימודים עדכנית ומתקדמת בעולם תוך עירנות לטרנדים בינלאומיים
היחיד בארץ
בכשרות מהודרת ובהנהלה ואווירה
חרדית מקצועית
נבחרת השפים
המובילים בארץ ובמגזר החרדי
הכרה בינלאומית ע”י איגוד השפים הבינלאומיים
אימון לחיים ופיתוח עסקי והנגשת
הפרקטיקה המעשית
חלק מהתוצרים של התלמידים בקורסים
מה אומרים עלינו?
"למדתי בקורס מושקע ומחכים. הגשמתי חלום של שנים ויצאתי עם ידע רב."
לאה זלזניקבוגרת קורס קונדיטוריה מקצועית
"תודה רבה על הקורס הנפלא. למדתי הרבה טיפים וטכניקות לאפייה באווירה כל כך מהנה."
שרה סברבוגרת קורס קונדיטורית בוטיק
"אחרי קורס מקצועי ומקיף אני מרגישה בטחון מלא לצאת ולפתח את העסק שאני כל כך אוהבת."
עידית בראוןבוגרת קורס גילוף ופיסול קולינרי
הקודם
הבא
האג’נדה שלנו
הקמפוס הקולינרי חולל מהפכה קולינרית חרדית, מתוך מטרה לאפשר ולהנגיש את לימודי הקולינריה המקצועיים בעולם למגזר החרדי בכשרות מהודרת, במטבחים כשרים ומאובזרים ובהפרדה מלאה לגברים ונשים, תוך התעדכנות מתמדת בטרנדים בינלאומיים מובילים. הקמפוס הקולינרי יצר סטטוס לימודי קולינריה לחרדים הממוצב בליגה הפותחת של השפים הבולטים בעולם והצעיד בשנים האחרונות שורה של שפים חרדיים שהביאו את הבשורה שניתן ללמוד ולבשל גורמה כשר ומהודר.
שף ומנהל קולינריתשף בעלת רזומה הוראה עשיר בבתי ספר שונים בארץ. מתכונאית וכותבת מדורי אוכל בעיתונים פופלאריים, מנהלת מטבח לאירועי יוקרה, בעבר מנהלת מטבח במסעדות מובילות בארץ.
אפרת ליבפרוינד
שף קונדיטורמרצה בבתי הספר מובילים בארץ ובעולם, בעלת עסק לייצור פטיפורים ועוגות ויטרינה בסגנון צרפתי, כתבה 3 ספרי בישול וקונדיטוריה רבי מכר
גלית בושי
שף קונדיטור שף קונדיטור ואמנית מאסטר לעיצוב עוגות, מרצה במכללות ברחבי הארץ בתחום עיצוב העוגות. ומנהלת עסק לעוגות מקושטות.
ציפי כהן
שף לאמנות קולינריתמנהלת הקמפוס הקולינרי. רכשה את הכשרתה בעיצוב קולינארי וגילוף תאילנדי מהשפים הנחשבים ביותר בארה”ב
מיכאל כץ
שףמרצה ומנחה בקורסי פרופשיונל מזה 30 שנה בבתי ספר בארץ ובעולם: בית הספר הקורדון בלו בלונדון ודן גורמה בישראל ובקמפוס הקולינרי. זוכה תואר כבוד של Master chef of Belgium מטעם איגוד השפים הבלגי.
אסתי גדליה
תזונאית הוליסטיתBSc בפסיכולוגיה, MA ייעוץ ,CHN תזונאית הוליסטית מוסמכת, CCIL מאמנת מוסמכת עם התמחות בתזונה, מטפלת באמצעות בישול
סוזי גלר
תזונאית קליניתדיאטנית קלינית בעלת תואר שני במטבוליזם M.Sc ותזונת האדם בפקולטה לרפואה באוניברסיטה העברית
טליה הורביץ
מפיקת אירועיםמעצבת אירועים ושוזרת פרחים עם רזומה עשיר בהפקות אירועים גדולים בארץ ובחו"ל. B.Aבתולדות האמנות. מרצה לעיצוב פרחים ואירועים במכללות ואוניברסיטאות בארץ, ומנהלת עסק אישי לעיצוב אירועים.