סל קניות

קישוטי עוגות

נשים

מטרת הקורס

אחד הטרנדים הגדולים כיום בעולם הקונדיטוריה הוא עוגות מעוצבות, מרהיבות וצבעוניות. קורס עיצוב עוגות יכשיר אותך לעיסוק מקצועי בתחום, ויתן לך את הכלים ליצירת עוגות מרהיבות לאירועים שונים ומגוונים כגון: חתונות, בריתות, בר מצווה, בת מצווה, אירוסין וימי הולדת.

קהל היעד

נשים ונערות בעלות יכולת אומנותית המעוניינות לרכוש ידע מקצועי ומקיף בתחום.

תכני המסלול

הקורס מקנה את כל הכלים והיסודות באמנות עיצוב העוגות:

  • אפית עוגת בסיס המתאימה לעיצוב – כל ההסברים לשיטות השונות של הכנת עוגת בסיס, ציפוי עוגה בקרם בצורה נכונה ומדויקת, וטכניקות זילוף לקישוט דופן.
  • נייקד קייק– בניית עוגת שכבות בצורה נכונה וישרה, טעמים ומרקמים, עיטוף בקרם באופן חלקי, זילוף פרחים וקישוט בפרחים טבעיים.
  • אומברה ושיש, עיטורי דופן– עיטוף עוגה בקרם בצבעים משתנים ובזילופי דופן שונים, קישוט עם דפי סוכר.
  • קרם חמאה-עוגת וינטג’ , עבודה עם קרם חמאה, ציפוי העוגה וזילוף בצנטרים שונים למראה של עוגת וינטג’.
  • עיטוף עוגה בבצק סוכר ועוגת קומיקס- ציפוי עוגה בצורה קלה ונכונה, צביעת בצק סוכר ויצירת טקסטורות שיש.
  • אלמנטים מבצק סוכר, עבודה עם בצק שוקולד, מניפות פרחים.
  • עוגת גנאש– עבודה עם גנאש במרקמים שונים, עיטוף עוגה בגנאש בטקסטורה ייחודית ומורכבת, זילוף פרחים מיוחדים ומורכבים.
  • דריפ קייק– עבודה עם גאנש שוקולד למראה של טיפטופים, טכניקות של עוגיות לקישוט עם רויאל אייסינג ונשיקות מרנג.
  • פיסול בבצק סוכר
  • עוגת בנטו וקאפקייק-עבודה עם קרם חמאה ליצירת עוגה אישית וזילופי קרם על גבי קאפקייק ליצירת מארז.
  • פרחי סוכר– יצירת פרחים מגוונים מבצק סוכר ומייצב.
  • עוגת קומות– עבודה על עוגת דמה, ציפוי בבצק סוכר, חשיפה לקישוטי דופן בזילוף רויאל אייסינג.

 

 

תוצרים

בכל שיעור תצאי עם תוצר יפיפה, מעשה ידייך להתפאר!

עבודה מעשית

עבודה מעשית אישית בכל שיעור.

שלב אחר שלב, מציפוי העוגה ועד לתוצאה הסופית המושלמת!

תעודה

תעודה מקצועית מטעם בית הספר תינתן בסיום הקורס
הקמפוס הקולינרי מוכר ע”י איגוד השפים הבינלאומי

תאריך פתיחה:

יום שני, ט”ו כסלו, 16.12.24

משך הקורס:
12 מפגשים בני 3.5 שעות כ”א

17:00-21:00

סגל המרצים:
שף קונדיטור גלית בושי

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

"מגוון רחב של לימודי קונדיטוריה. כשרויות מהודרות"

"הקמפוס הקולינרי הפך אותי לאיש מקצוע"

"קיבלתי כח וביטחון לעסק שלי"

"קיבלתי מעוף! טכניקות ושיטות שלא הכרתי"

"הקורס הכשר למהדרין היחיד בישראל של עישון"

"נותנים פה את הנשמה ומקפידים על המקצועיות והכשרות"

"הקורס נתן לי כלים מעשיים ופרקטיים ששדרגו אותי פלאים"

שף מאיר בראל "בואו לעשן איתנו"

פיט מאסטר עידו לוי "בואו להבין מה זה בשר. ולהוציא תוצאות מושלמות"

"מי שמחפש להעשיר את הידע והטעם ובמהדרין, שיבוא!"

"האוירה מצוינת, קיבלנו הרבה כלים לשפר את הביצועים בבשר"

"בגלל הכשרות מהדרין, באים מפה מכל הארץ, מנהריה ועד דימונה"

"עידו הביא את כל הידע המטורף שלו בהנגשה מיוחדת וכשרה וזו פשוט זכות בשבילי"

"אני עוסק שנים בתחום, ועדיין קורס העישון והשרקוטרי נתן לי המון טיפים, שווה כל שקל"

"אני מקבל תמיכה מעידו הפיט מאסטר גם אחרי קורס העישון, שזה כיף גדול"

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל