גורמה מתקדמות
נשים

מטרת הקורס
קורס בישול גורמה הוא הקורס האידיאלי לקפיצת המדרגה – מבישול מקצועי לבישול גורמה מתקדם, מורכב וחדשני שיאפשר לך לפתח את היכולות המקצועיות שלך ולהתקדם לעבר משרות בכירות בענף מסעדנות הגורמה או לפתח קריירה פרטית.
קהל היעד
בוגרות קורס בישול גורמה ונשים בעלות ידע מקצועי בבישול.
תכני המסלול
- דגים- הקניית ידע נרחב ומעמיק בנושא דגים, התנסות בפילוט דגים מקצועי וטכניקות בישול חדשניות.
- בשר– הכרות והתנסות עם מנות גורמה מאירועי יוקרה, רכישת ידע מקיף בחלקי הבשר השונים, למידה של שיטות בישול מגוונות.
- מנות צמחוניות– הכרות עם עולם התוכן הצמחוני ותחליפים לחומרי גלם שימושיים. יצירת מנות גורמה צמחוניות על פי הטרנדים העכשוויים.
- גורמה חלבי– מנות גורמה מרשימות בסגנון ים תיכוני, איטלקי וצרפתי.
- מנות פתיחה קרות בשרי ופרווה- רכישת טכניקות ייחודיות ליצירת מנות פתיחה מרהיבות שניתנות לביצוע גם במטבח הביתי
- עופות– הסבר על סוגי העופות השונים ושיטות בישול מתאימות. התנסות אישית בפירוק מקצועי של פרגיות.
התכנית כוללת שיטות בישול חדשניות ועכשוויות כגון: בישול בוואקום (סו ויד), שימוש ובישול בתרמומיקס
ובנוסף טכניקות מעולם הבישול המולקולארי כמו: “קוויאר” “ספגטי” “ספרות” “אבקות שמן” ועוד.
תעודה
תעודה מקצועית מטעם בית הספר תינתן בסיום הקורס.
הקמפוס הקולינרי מוכר ע”י איגוד השפים הישראלי והבינלאומי.

תאריך פתיחה:
ערב -א’ חשוון, 19/10/20
6 מפגשים בני 4 שעות כל אחד
סה”כ כ-32 שעות אקדמאיות

שף אורנית עובדיה ומרצות אורחות
נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?