פרופשיונל שף
ללמוד מהשפים הגדולים


אני רוצה להיות בפנים!

אוהב לבשל וחושב לעבוד בתחום? קורס בישול פרופשיונל שף הוא קורס בישול מקיף, מהבסיס ועד לשיטות מתקדמות, שיעניק לך את הידע והכלים הדרושים לעבודה מקצועית בתחום הבישול – כשכיר או עצמאי.

למי מתאים הקורס?
גברים בעלי זיקה לקולינריה המעוניינות למנף את יכולות הבישול שלהן ולהתמקצע בתחום.
מה תלמדו בקורס?
התפתחות המטבח המקצועי, הכרות עם המחלקות השונות ובעלי תפקידים.
חשיפה למכשור וציוד מקצועי תוך התאמה לצרכי המקום.
היכרות עם מגוון שיטות הבישול- קלאסיות וחדשניות והתאמתן לחומרי הגלם.
כלים לתכנון וארגון של תהליכי עבודה במטבח, יכולת היערכות (M.E.P ) מראש.
היכרות מעמיקה עם תכונותיהם של חומרי הגלם.
טיפול נכון בחומרי הגלם, שיטת בשל- צנן. היגיינת המטבח והטבח וכללי בטיחות המזון.
טיפול בנתחי בשר שונים, פילוט דגים, פירוק עופות והכנות מקדימות.
כללים מקצועיים לבניית מנות, שילוב מרקמים, טעמים וצבעים. חיבורים נכונים ועכשוויים בין חומרי הגלם.
חשיפה לתרבויות שונות, סגנונות בישול ואכילה מגוונים, תבלינים, ריחות וטעמים.
עולם שכולו בצקים , הכנת בצקים מא’ ועד ת’.
הבנת משמעות התפריט, כללים לתכנון תפריט, סוגי תפריטים ותמחור
צילחות נכון ומרשים מקפיץ את המנה ומייצר טביעת יד אישית בצלחות הסועדים, הכרות עם טכניקות שונות לצילחות מקצועי.
כלים בסיסים בהבנת הצורך בתזונה בריאה
פיתוח חשיבה עסקית לבניית עסק עצמאי
דיני הכשרות במטבח מוסדי.


למה ללמוד
דווקא אצלינו?

תכנית לימודים עדכנית
ומתקדמת בעולם תוך עירנות
לטרנדים בינלאומיים

מהודרת ובהנהלה ואווירה
חרדית מקצועית

המובילים בארץ
ובמגזר החרדי

ע”י איגוד השפים
הבינלאומיים

ופיתוח עסקי והנגשת
הפרקטיקה המעשית

חלק מהתוצרים של התלמידים בקורסים
מה אומרים עלינו?



"מגוון רחב של לימודי קונדיטוריה. כשרויות מהודרות"
"הקמפוס הקולינרי הפך אותי לאיש מקצוע"
"קיבלתי כח וביטחון לעסק שלי"
"קיבלתי מעוף! טכניקות ושיטות שלא הכרתי"

האג’נדה שלנו
הקמפוס הקולינרי חולל מהפכה קולינרית חרדית, מתוך מטרה לאפשר ולהנגיש את לימודי הקולינריה המקצועיים בעולם למגזר החרדי בכשרות מהודרת, במטבחים כשרים ומאובזרים ובהפרדה מלאה לגברים ונשים, תוך התעדכנות מתמדת בטרנדים בינלאומיים מובילים.
הקמפוס הקולינרי יצר סטטוס לימודי קולינריה לחרדים הממוצב בליגה הפותחת של השפים הבולטים בעולם והצעיד בשנים האחרונות שורה של שפים חרדיים שהביאו את הבשורה שניתן ללמוד ולבשל גורמה כשר ומהודר.


נבחרת השפים שלנו









מבנה הקורס

גברים

50 מפגשים

בוקר

שף מאיר בראל ומרצים נוספים
תאריכי פתיחה

אני רוצה להיות בפנים!