סל קניות

קורס אומנות הבשר

נשים/גברים

מטרת הקורס

אומנות הבשר במיטבה, פיתוח ושדרוג החשיבה, תוך יישום ורכישת פרקטיקה מקצועית נרחבת

קהל היעד

בעלי אוריינטציה לבישול ואנשי מקצוע, השואפים לרכוש ידע מקיף ומקצועי בתחום הבשר.

תכני המסלול

הכרות מעמיקה עם עולם הבשר .
בקורס נעסוק ונעמיק בחלקי הבקר הקדמיים, חלקים ניידים ונייחים.
אחוזי שומן וסיביות המאפיינת כל נתח.
נכנס לעומק הבשר, נבין איך כל נתח מגיב ונתאים לו טכניקות בישול שונות ומגוונות,
החל מקדירות ותבשילים ועד צלייה והכנה מהירה ובישול בוואקום )סוויד( ונתנסה בעישון מהיר.
היכרות עם נתחים בקיצוב מודרני.
הכנת מנות עכשווית ומגוונות מן העולם.
עופות פירוק עופות. –
כללים נכונים לעבודה, הן מבחינה מקצועית והן מבחינה תברואתית.
טרי מול קפוא, עשה ואל תעשה.
הקפאה והפשרה נכונה. וכמובן טכניקות בישול תואמות.

*תוכן הקורס נתון לשינויים בהתאם ללו”ז.

תעודה

תעודה מקצועית המוכרת ע”י איגוד השפים הישראלי והבינלאומי

משך הקורס:
5 מפגשים כ – 4 שעות כל מפגש.

תאריך הקורס גברים: 

ל’ אדר א’, 10.3.24

בין השעות : 17-21

שף יוסי בן דיין

 

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

"מגוון רחב של לימודי קונדיטוריה. כשרויות מהודרות"

"הקמפוס הקולינרי הפך אותי לאיש מקצוע"

"קיבלתי כח וביטחון לעסק שלי"

"קיבלתי מעוף! טכניקות ושיטות שלא הכרתי"

"הקורס הכשר למהדרין היחיד בישראל של עישון"

"נותנים פה את הנשמה ומקפידים על המקצועיות והכשרות"

"הקורס נתן לי כלים מעשיים ופרקטיים ששדרגו אותי פלאים"

שף מאיר בראל "בואו לעשן איתנו"

פיט מאסטר עידו לוי "בואו להבין מה זה בשר. ולהוציא תוצאות מושלמות"

"מי שמחפש להעשיר את הידע והטעם ובמהדרין, שיבוא!"

"האוירה מצוינת, קיבלנו הרבה כלים לשפר את הביצועים בבשר"

"בגלל הכשרות מהדרין, באים מפה מכל הארץ, מנהריה ועד דימונה"

"עידו הביא את כל הידע המטורף שלו בהנגשה מיוחדת וכשרה וזו פשוט זכות בשבילי"

"אני עוסק שנים בתחום, ועדיין קורס העישון והשרקוטרי נתן לי המון טיפים, שווה כל שקל"

"אני מקבל תמיכה מעידו הפיט מאסטר גם אחרי קורס העישון, שזה כיף גדול"

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל