חדש! סדנאות שף ייחודיות להעשרה מקצועית! כנסו >

סל קניות

מתכוני חנוכה מרעננים

 סיבה למסיבה עם מתכונים מיוחדים לחנוכה, לביבות משודרגות, סביבוני גבינה וסופגניות מעוצבות חדשניות,

סופגניות אצבע בקישוט קצפת:(30 סופגניות)

 

סופגניות בקישוט קצפת שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד
סופגניות בקישוט קצפת
שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד

 

לסופגניות:

1 ק”ג קמח (7 ורבע כוסות)

1 קוביית שמרים או 2 כפות שמרים יבשים (17 גרם)

1/4 1 כוסות חלב פושר או מים (300 מ”ל)

1/2 כוס סוכר (100 גרם)

3 ביצים

100 גרם חמאה רכה או חצי כוס שמן

2 כפות ברנדי (30 מ”ל)

קליפה מגוררת מ-1/2לימון

לטיגון:

שמן לטיגון עמוק (בערך  1 ליטר)

לקישוט:

אבקת סוכר לזרייה

2 מיכלים שמנת מתוקה או צמחית, מוקצפת

 

צ’יפס ספירלי צבעוני

 

 

לביבות ירקות
לביבות ספירלה מירקות וסביבוני גבינה
הכנה וסטיילינג -שף לאמנות קולינרית ציפי כהן
צילום- תומר בורמד
באדיבות קטיפה

 

הצ’יפס הקלאסי הופך לחגיגה עם ספירל סלייסר ומבחר ירקות צבעוניים. מכינים סלילים מטגנים, ומגישים לאירוח או כתוספת. מתאים גם כקישוט טעים לסלטים.

החומרים הדרושים:

4 תפוחי אדמה

3 בטטות

3 קישואים עדיף זוקיני

3 סלקים

שמן לטיגון עמוק

כחצי כוס קמח

אופן ההכנה:

מקלפים את הירקות. בעזרת ספיירל סלייסר הופכים את הירקות לסלילים בגודל הרצוי.

מחממים שמן בסיר עמוק. מקמחים מעט את הקישואים, הבטטה והסלק.(אין צורך לקמח את תפוחי האדמה.) מטגנים את הסלילים בשמן עמוק, כל ירק בנפרד. לקבלת פריכות, מוציאים את הסלילים מהשמן לאחר שהתרככו, עם כף מחוררת. מקררים מעט ומחזירים לטיגון נוסף  עד להזהבה.

טיפ- לשומרים על המשקל, במקום לטגן, ניתן לאפות. לצפות במעט שמן או להתיז עם ספריי שמן. לאפות בשכבה אחידה בחום גבוהה עד שמזהיב.

לביבות ספירליות וסביבוני גבינה צהובה

לביבות ירקות
לביבות ספירלה מירקות וסביבוני גבינה
הכנה וסטיילינג -שף לאמנות קולינרית ציפי כהן
צילום- תומר בורמד
באדיבות קטיפה

 

 

הלביבות הקלאסיות מקבלות טעם ופנים חדשות, עם ספיירל סלייסר, וסביבוני גבינה צהובה. אטרקציה למסיבות חנוכה.

החומרים הדרושים:

2 תפוחי אדמה גדולים

2 בטטות בינונים

2 קישואים בינונים

3 ביצים

6 כפות גדושות פרורי לחם

6 כפות בצל ירוק או עירית קצוצה

שמן לטיגון

אופן הכנה:

מקלפים את הירקות, בעזרת ספיירל סלייסר מכינים סלילים בינוניים.

לכל סוג ירק מוסיפים כף בצל ירוק קצוץ, ביצה ו2 כפות פרורי לחם, מערבבים היטב, עדיף באופן ידני.  ניתן להוסיף ביצה לפי הצורך, להקפיד שהתערובת לא תהיה נוזלית או צמיגית מדי, אחרת לא יראו את הסלילים לאחר הטיגון. ניתן להכין לביבות מסוגים שונים של ירקות או לערבב כמה סוגים יחד.

מחממים במחבת שמן, ומטגנים לביבות בגודל הרצוי. להגשה מפזרים מעט בצל ירוק או עירית קצוצה.

סביבוני גבינה צהובה

לביבות ירקות וסביבוני גבינה הכנה וסטיילינג- שף לאמנות קולינרית ציפי כהן צילום תומר בורמד
לביבות ירקות וסביבוני גבינה
הכנה וסטיילינג- שף לאמנות קולינרית ציפי כהן
צילום תומר בורמד

 

 

החומרים הדרושים:

גוש גבינה צהובה קשה או קשקבל

ביגלה מקלות

אופן ההכנה:

בעזרת צנתר זילוף גדול מסמנים עיגול בחלק העליון של גוש הגבינה. בעזרת סכין טורנה, חותכים את הגבינה לעומק מסביב לעיגול בזווית אלכסונית, יוצרים צורה של חרוט. לוקחים חצי מקל ביגלה, ונועצים במרכז העיגול למעלה.

 

בואי ללמוד ולהתמקצע במקצועות הבישול והקונדיטוריה בקורסים המקצועיים שלנו בקמפוס הקולינרי,

בהם תלמדי טכניקות בישול, עוגות וקינוחים בטכניקות מקצועיות  ובפרזנטציות מושלמות

 

חומרים:

אופן ההכנה:

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל