יצירות מופלאות למשלוחי מנות

אם עדיין לא החלטת מה לשלוח ואת מחפשת רעיון מקורי למשלוח מנות, צילמנו לך כמה רעיונות מושלמים שיוסיפו כמה חיוכים…

סלט קוביית פלא מתנה וסרט מגזר

משלוח מנות מתנה

סלט מתנה | הכנה וסטיילינג – שף לאמנות קולינרית ציפי כהן

סלט בהגשה מקורית, מתאים כמשלוח מנות, מתנה או קישוט השולחן

להכנת הסלט הזה, צריך כמה סוגי ירקות חתוכים לקוביות קטנות, ניתן לשלב גם כרוב קצוץ
כלי זכוכית מרובע
גזר גדול מקולף
קיסם
סרט ירוק

מסדרים את הירקות הקצוצים בכלי בקבוצות. נעזרים שקף או ניר אפיה מקופל, כדי לתחום את איזורי הירקות, מסדרים כמו קובית פלא בכל פינה צבע אחר וחוזר חלילה, ומרימים את השקף.
מכינים סרט מגזר:
מקלפים מהגזר רצועות ארוכות בעזרת קלפן. מקפלים כ”א ללולאה ומרכיבים על קיסם.
קושרים סרט מסביב לכלי, ומוסיפים את סרט הגזר.
שולחים עם מטבל

פרצוף שמח מעגבנייה

פרצוף שמח עגבניה

סליסר עגבניות מחייכות
עיצוב והכנה- שף לאמנות קולינרית ציפי כהן

 

מתאים למשלוח מנות בשילוב סלט, בורקסים או לחמניות, יפה לשלב עם כלי מטבח במתנה, ניתן להגיש גם כמנת פתיחה פורימית, או ארוחת ערב לילדים סרבני אכילה

עגבניות עם עוקץ לפי מספר מנות
סלט ביצים או ממרח טעים אחר
טבעות זיתים שחורות
מדבקה לבנה או פרוסת ביצה קשה

מסירים את כיפת העגבנייה ושומרים בצד.
מרוקנים את העגבנייה עם כפית פריזיאן, ממלאים בסלט ביצים ומכסים עם הכיפה.
מוסיפים טבעות זיתים לעיניים, ומדביקים מדבקה או חתיכה של ביצה קשה בצורת חיוך

עוגת לחם בצל
הכנה- שף לאמנות קולינרית ציפי כהן

למתכון והוראות הכנה לחצו על הקישור הבא: https://culinarycampus.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%97%D7%95%D7%A4%D7%A9%D7%94/

לוח דמקה וכדורי גבינה

קטיפה_-_פורים-5-683x1024

דמקה לחם וכדורי גבינה | הכנה וסטיילינג – שף לאמנות קולינרית ציפי כהן

לא תאמינו אבל הלוח הזה לא רגיל, הוא עשוי מלחם שחור ולבן. חיילי המשחק הם כדורי גבינה טעימים, מתאימים לאירוח ולמריחה . מתאים לשלוח לאנשים מקוריים, או למסיבות חברים

לחם שחור
לחם לבן
חצי ק”ג גבינה לבנה
רבע ק”ג גבינת שמנת או שמנת חמוצה
כף מלח
לתיבול וטעם, לפי הטעם: שומשום ושום גבישי, בצל מטוגן, שמיר קצוץ, פטרוזיליה קצוצה, בצל ירוק קצוץ, פפריקה מתוקה וחריפה , זיתים קצוצים , קצח
קורצן מרובע

מערבבים את הגבינה, השמנת והמלח , יוצקים על חיתול בד, קושרים את החיתול, ומניחים על מסננת להגרת הנוזלים כמה שעות.
כשהגבינה מוצקה, יוצרים כדורים ומגלגלים חצי בציפוי אחד וחצי בצפוי השני.
קורצים ריבועים  מהלחם בעזרת קורצן מרובע ומסדרים על מגש.
מסדרים את הכדורים מעל לוח המשחק ושולחים .

מערבבים את הגבינה, השמנת והמלח , יוצקים על חיתול בד, קושרים את החיתול, ומניחים על מסננת להגרת הנוזלים כמה שעות.
כשהגבינה מוצקה, יוצרים כדורים ומגלגלים חצי בציפוי אחד וחצי בצפוי השני.
קורצים ריבועים  מהלחם בעזרת קורצן מרובע ומסדרים על מגש.
מסדרים את הכדורים מעל לוח המשחק ושולחים .

השאירו תגובה

כתיבת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב print

הקמפוס הקולינרי

ביה”ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח’ גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

טבחות

קולינריה

עיצוב

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצה להיות ראשונה לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

עיצוב האתר: פלטפורמה ADV | בנייה: שרי משי שטוב

© All rights reserved culinarycampus.co.il

הקמפוס הקולינרי

ביה”ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח’ גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
office@cuca.co.il

הרשמה לניוזלטר שלנו

רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?

© All rights reserved culinarycampus.co.il

×
×

עגלת קניות

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל