מצעד מתכוני פסח מיוחד!
עוף בדבש וצימוקים
תבשיל עוף נימוך בטעם מתקתק מופלא ובניחוח שמריץ את כולם למטבח
עוגת שקדים, קינמון ותפוחים בקרמל
העוגה נפלאה בפני עצמה ולא חייבים להגיש אותה עם התפוחים המקורמלים. כשמגישים את העוגה עם התפוחים המקורמלים היא בהחלט יכולה לשמש כמנה אחרונה נפלאה!
סלט אבוקדו, בטטות מקורמלות ואגוזים
אבוקדו הוא אורח מוכר במטבח הפסח שלנו. בזכות טעמו, הניטרלי יחסית, הוא משתלב נהדר במגוון סלטים. לפניכם שילוב מיוחד מאוד של אבוקדו, בטטות, אגוזים ועוד כמה דברים טובים…
כוסות מוס שוקולד פסחי ופירורים פריכים
שילוב נפלא של פריכות ונימוחות…טעמים נפלאים של שוקולד ושל פסח… בפירורים שנשארו אפשר להשתמש לקינוחים אחרים..
סלמון בבשמל תפוזים על מצע פירה בטטות
מנת דג המוגשת אצלי בליל הסדר כבר כמה שנים, משובחת, מפוארת, בטעם קליל ומעודן שאינו מכביד. אמנם יש בה כמה שלבי הכנה אך כל אחת מהן לוקחת דקה של הכנה.
שרבט הדרים
כל שנה בערב פסח כשאני נכנסת למטבח לבשל, הדבר הראשון שאתו אני מתחילה זה לסחוט פירות הדר לתרכיזים ושרבטים טעימים ומרעננים המלווים את סעודות החג.
פטה כבד ופטריות
המיוחד במנה, זו צורת ההגשה, מעטפת מלפפון מיוחדת ובפנים מסתתרת הפתעה. תוכלו להשתמש במעטפת גם כדי להגיש מלית חגיגית אחרת. מבין המתכונים לפסח
מרק ברוקולי מוקרם
מרק מוקרם מופלא וקל הכנה, הקישוט מוסיף חן במינימום זמן והשקעה. הוסיפו למועדפים מבין המתכונים לפסח
קלתיות תפו”א
במלית ירקות
סלסילות יפיפיות מפרוסות תפו”א, בקריספיות וטעם נפלא, יכולות להיות תחליף לבצק פילו גם לכל השנה. לכתחילה תכננתי להכין אותן כבסיס לפשטידות אישיות במליות שונות, אך לאחר טיגון הירקות, הצבעים והטעם שכנעו אותי להגיש אותן פשוט כך.
סופלה שוקולד חם
על סופלה שוקולד הילדים שלי לא מוותרים, עוגת שוקולד אוורירית, מעודנת, ונימוחה ובמרכזה נוזלית ושוקולדית. המתכון מהיר וקל להכנה ותמיד מתקבל בברכה.
אמפנדס תפו”א
במלית בשר
פינת המתכון של “מיט צויס” – חנות הבוטיק למבינים בבשר.
פיצה צ’יפס לפסח
את בצק הפיצה מחליף צ’יפס מרשת תפו”א. התוצאה כ”כ טעימה שבטח תאמצו לכל השנה, מתאים גם לנמנעים מגלוטן.
ניוקי תפו”א וחצילים בעגבניות שרי ובזיליקום
מנה פיסחית מופלאה לימי חול המועד