קינוחי פרווה ועוגות ראווה - פרק 3
לרכישה
לבצק פריך
שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד
חומרים:
כ-15 טארטים אישיים או 2 טארטים גדולים בקוטר 16 ס”מ
150 גרם חמאה או מרגרינה
100 גרם אבקת סוכר
ביצה טרופה אחת גדולה
40 גרם ( 3 כפות) שקדים טחונים
230 גרם (2 כוסות פחות 4 כפות) קמח
30 גרם (3 כפות )קקאו
אופן ההכנה:
במעבד מזון או במיקסר עם וו הגיטרה מעבדים את כל החומרים מלבד הביצים לפירורים,מוסיפים את הביצים ומעבדים לבצק רך.אין לעבד יתר על המידה.
מרדדים את הבצק לעובי של 5 מ”מ בין 2 ניירות אפיה.
מקפיאים לשעה,יוצרים קלתיות בתוך 2 תבנית פאי או רינגים בקוטר 16 ס”מ או ברינגים אישיים עגולים בקוטר 7-8 ס”מ .מקפיאים לחצי שעה.
לקרם אגוזים שוקולד אפוי
שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד
חומרים:
200 גרם חמאה רכה או שמן קוקוס קר
200 גרם (כוס) סוכר
2 ביצים גדולות
150 גרם (2\1 1 כוסות ) שקדים טחונים
10 גרם (כף) קמח
15 גרם (כף וחצי) קקאו
אופן ההכנה:
מכניסים את כל החומרים למעבד מזון עם להב הסכינים או למיקסר עם וו הגיטרה ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד. בעזרת כף או שקית זילוף וממלאים את הטארט כ4\3 מגובהו (לא למלא הרבה מידי משום שהמלית יכולה לגלוש!) אופים את הטארטים הממולאים בתנור שחומם מראש ל 160 כ30-40 דקות (המלית צריכה להיות רכה ויציבה אך לא נוזלית) מקררים היטב.
לגנאש קפה לקישוט –פרזנטציה א' וב'
שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד
חומרים:
300 מ”ל שמנת מתוקה או צמחית (מכל + 4 כפות)
2 כפות קפה מגורען
250 גרם שוקולד מריר קצוץ
אופן ההכנה:
בסיר קטן מרתיחים את השמנת עם הקפה,
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד הקצוץ וטוחנים את התערובת בבלנדר מקל עד שמתקבל קרם חלק.חצי מהגנאש מכניסים לתוך שקית זילוף
את החלק השני מקררים עד שהוא מתייצב ולפני הקישוט מקציפים אותו קלות.
מקשטים כפי שמוסבר בסדנא.
לקרם קפה לקישוט-פרזנטציה ג'
שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד
חומרים:
1 מיכל שמנת מתוקה או צמחית
כפית גדושה קפה מומסת ב2 כפיות מים
אופן ההכנה:
מקציפים את השמנת והקפה לקצפת יציבה ומקשטים כפי שמוסבר בסדנא.
כל הזכויות שמורות, אינו ניתן להעברה!
יש לך שאלה? כל התשובות לשאלות שלכם
להחלפת סיסמא לחצו כאן
לכל בעיה טכנית, או קושי בצפיה צוות התמיכה שלנו ישמח לעזור לך.
פנו אלינו במייל: digital.ccampus@gmail.com
עם השם, המייל איתו נרשמת במערכת, ותיאור הבעיה.
אנחנו מבטיחים לטפל בבקשה שלך תוך מספר שעות.
שעות העבודה שלנו הן בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
בערבי חג וימי חול המועד, התמיכה הטכנית תינתן לאחר החג.