היכרות עם חומרי גלם ותכונותיהם, הבנת תהליכים. חשיפה למושגים וטכניקות מתקדמות בתחום הקונדיטוריה הקלאסית כגון: טמפרור, אמולסיה, הקצפה, לישה, קישוטים, דקורציות ועוד.
כל מוצרי המזון שבקורס הינם בכשרויות מהודרות
תעודה מקצועית מטעם בית הספר תינתן בסיום הקורס הקמפוס הקולינרי מוכר ע”י איגוד השפים הבינלאומי
12 מפגשים, בני 4 שעות כ”א
ערב – ז’ טבת , 7.1.25- SOLD OUT
ערב- י”ז אדר, 17.3.25
17:00-21:00
בוקר-כ”ט אייר, 27.5.25
10:00-14:00
סגל המרצים:
שף קונדיטור גלית בושי
נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.