קונדיטוריה קלאסית

נשים

מטרת הקורס

קורס לאוהבות הקונדיטוריה והמתוקים – ללא צורך בידע מקדים – להיכרות מקצועית עם עולם הקונדיטוריה הקלאסית ברמה העיונית והמעשית, החל מהבסיס ועד לטכניקות מתקדמות להגעה לתוצאה מקצועית מקסימלית.

קהל היעד

נשים בעלות זיקה לעולם הקונדיטוריה, המעוניינות להרחיב אופקים ולהשתדרג.

תכני המסלול

היכרות עם חומרי גלם ותכונותיהם, הבנת תהליכים. חשיפה למושגים וטכניקות מתקדמות בתחום הקונדיטוריה הקלאסית כגון:  טמפרור, אמולסיה, הקצפה, לישה, קישוטים, דקורציות ועוד.

    • בצק פריך –עוגות פאי, טארטים וקישים.
    • בצק רבוך – פחזניות , אקלרים, פרופיטרולים וקלאסיקות שונות.
    • לחמים – הכרות עם בצק שמרים תוך רכישת כללים מתקדמים להתפחה נכונה ואפיה מקצועית, הכרות והכנה של לחמי מחמצת.
    • בצק שמרים כרוך – בצקים כרוכים, בצק קרואסון, בצק עלים ובצק שמרים מתוק
    • תוצרת בצקים כרוכים– קרואסון במגוון עיצובים, מילפיי מבצק עלים, רולדות במגוון מילויים וקלאסיקות נוספות.
    • מרנג – סוגי המרנג: צרפתי, שוויצרי, איטלקי. הקצפה נכונה, זילוף ואפיה.
    • עוגות ראווה- עוגות מוס וקרם, עוגות מרנג עשירות, בנייה, קרמים, ציפויים וקישוטים בשילובי טעמים וטקסטורות עם חשיפה לטרנדים עדכניים.
    • שוקולד – היכרות ועבודה עם חומר הגלם הקסום, פרלינים, טרפלס, קינוחים ועוגות עם שוקולד.
    • קינוחים –קינוחים אישיים במגוון טכניקות ייחודיות.
    • עוגות גבינה – הכרות והתנסות עם שיטות אפיה מתקדמות, הכנה של ומאפי גבינה מגוונים.
    • בחושות מודרניות– הכנת עוגות בחושות במרקם איכותי ובגימורים מרשימים.
    • עוגת שבר– עבודה עם קצפת במספר מרקמים, עיטוף מדויק ומרהיב , הוספת אלמנטים לעיטור וקישוט.

כל מוצרי המזון שבקורס הינם בכשרויות מהודרות

תעודה

תעודה מקצועית מטעם בית הספר תינתן בסיום הקורס הקמפוס הקולינרי מוכר ע”י איגוד השפים הבינלאומי

12 מפגשים, בני 4 שעות כ”א

תאריך פתיחה:

ערב – כ”ח חשוון, 22.11.22  יום שלישי

בוקר- ד’ אלול , 31.8.22, יום רביעי

12 מפגשים

סגל המרצים:
שף קונדיטור גלית בושי

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

×
×

עגלת קניות

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל