סדנת חגיגה חלבית - פטיפורים
לרכישה
פטיפור דאבל פריך וקרם מנגו פסיפלורה בקישוט טראפלס שוקולד לבן
שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד
לבצק פריך:
150 גרם חמאה
100 גרם (שקית) אבקת סוכר
50 גרם ביצה טרופה (ביצה גדולה מאוד)
40 גרם (3 כפות) אבקת שקדים
260 גרם (כוס ועוד 3 כפות) קמח
לקרם מנגו פסיפלורה:
200 גרם שוקולד לבן קצוץ
50 גרם (3 כפות) מחית פסיפלורה
50 גרם (3 כפות) מחית מנגו
80 גרם (3\1 מיכל) שמנת מתוקה
30 גרם חמאה
לטראפלס:
150 גרם חמאה
150 גרם (4\3 כוס) סוכר
150 גרם (כוס ועוד כף) קמח
120 גרם (כוס) אבקת שקדים
200 גרם שוקולד לבן קצוץ
50 גרם חמאת קקאו קצוצה או שמן
לציפוי 'רושר':
250 גרם שוקולד לבן קצוץ
80 גרם חמאת קקאו או שמן
מעט צבע מאכל צהוב
חומרי גלם וציוד מיוחד:
צבע מאכל צהוב באבקה,על בסיס שמן (מתאים לצביעת שוקולד)
פטל מיובש-לבחירה
שוקולד לבן לאפיה
שקף דקורטיבי או שקף חלק לצילום(ניתן להשיג בחנויות למכשירי כתיבה)
תבנית סיליקון בצורת כדורים או חצאי כדורים
תבנית שקעים מסיליקון או אלומיניום
צנתר עגול חלק בקוטר 10 מ”מ
חותכנים עגולים או בצורת פרח בקוטר 4 ו 5 ס”מ
אופן הכנת הבצק:
מעבדים את כל החומרים לבצק רך
מרדדים את הבצק לעובי של 4 מ”מ בין 2 ניירות אפיה.
מקפיאים לשעה,יוצרים קלתיות בתוך תבנית פאי כפי שמודגם בסדנא.
אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ20-15 דקות או עד השחמה יפה
אופן הכנת הקרם:
במיקסר שחובר אליו וו הגיטרה מערבבים את החמאה עם הסוכר, הקמח והשקדים הטחונים לתערובת פירורית.
מעבירים את הפירורים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-20 דקות בתנור שחומם ל-°c180 .
מדי פעם במהלך האפייה מערבבים את הפירורים, לאפייה אחידה.
שמים בקערת מעבד המזון את השוקולד הקצוץ וחמאת הקקאו. מוסיפים לקערה את הפירורים
האפויים, בעודם חמים מאוד, ומפעילים את מעבד המזון עד שמתקבלת תערובת פירורית לחה ואחידה.
אופן הכנת הציפוי:
ממיסים את השוקולד,מוסיפים את חמאת הקקאו וצבע המאכל הצהוב וטוחנים בבלנדר מוט
לתערובת חלקה.
מרכיבים את הפטיפורים כפי שמודגם בסדנא.
כל הזכויות שמורות, אינו ניתן להעברה!
יש לך שאלה? כל התשובות לשאלות שלכם
להחלפת סיסמא לחצו כאן
לכל בעיה טכנית, או קושי בצפיה צוות התמיכה שלנו ישמח לעזור לך.
פנו אלינו במייל: digital.ccampus@gmail.com
עם השם, המייל איתו נרשמת במערכת, ותיאור הבעיה.
אנחנו מבטיחים לטפל בבקשה שלך תוך מספר שעות.
שעות העבודה שלנו הן בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
בערבי חג וימי חול המועד, התמיכה הטכנית תינתן לאחר החג.