קורסי בישול וטבחות
חולמים על קריירה בתחום הבישול? רוצים להעשיר את הידע שלכם ולהתמקצע?
לפניכם מגוון קורסים מקצועיים בתחום הבישול והטבחות, שיעניקו לכם כלים מקצועיים לבישול
בסגנונות שונים. הקורסים מותאמים למתחילים ומתקדמים ובהיקפים שונים, בהתאם לרקע ולמטרות שלכם.
איזה קורס בישול מתאים לכם יותר? בשר? גורמה? בישול חובק עולם, ואולי בכלל בישול בריא?
בחרו את קורס הבישול המועדף עליכם
פרופשיונל שף | נשים
מגמת מאסטר בלימודי טבחות מקצועית להכשרת טבחים לעבודה מקצועית ונכונה להשתלבות בבתי מלון, מסעדות ומטבחים מוסדיים ופתיחה וניהול עסק מזון תוך פיתוח חשיבה רוחבית ועסקית של שף.
50 מפגשים
סגל ההוראה: נשים – שף אורנית עובדיה ושפיות אורחות
50 מפגשים
סגל ההוראה: שף אורנית עובדיה ושפיות אורחות
פרופשיונל שף | גברים
הכשרת טבחים מקצועניים, פיתוח חשיבה רוחבית של שף, הקניית שיטות עבודה ייחודיות לבישול כמותי, שיטות עדכניות של הגשה וצלחות. היכרות עם מנות מיוחדות מסביב לעולם, עד לרמת שף מקצועי. הקורס יפתח בך עירנות לטרנדים ומגמות מובילות בעולם. בסיום המסלול תוכל להשתלב בתחום ההסעדה, במקומות עבודה מגוונים, או לפתח קריירת שף עצמאית.
50 מפגשים,
7 שעות אקדמאיות
סגל ההוראה :שף מאיר בראל, שף אבי סיגאווי, שפים אורחים.
58 מפגשים, 7 שעות אקדמאיות
סגל ההוראה :שף קובי פרסול ,שף רוני שמיר
קורס אומנות עישון ושרקוטרי
הכרות עם אמנות השרקוטרי. סגנונות וטעמים. שיטות שימור, כבישה וייבוש במלח. שרקוטרי בוטיק כמיטב המסורת הצרפתית, עם התאמה לחיך הישראלי לחומרי הגלם המקומיים ולכשרות המהודרת!!!
6 מפגשים
סגל ההוראה :עידו לוי, שף מאיר בראל.
5 מפגשים
בישול גורמה
הקורס המקצועי לבישול גורמה שיכיר לך את כל סגנונות הבישול מגדולי השפים בעולם. תוך התנסות מעשית לפתיחת עסק עצמאי ולשימוש מקצועי.
9 מפגשים
סגל ההוראה: שף אורנית עובדיה, שף אתי מלכה
9 מפגשים
סגל ההוראה: שף אורנית עובדיה, שף אתי מלכה
אמנות הבישול לגברים
הקניית ידע מקצועי ועדכני ביסודות הבישול ושיטות בישול מקצועיות תוך היכרות והתנסות מעשית בעמדות עבודה אישיות- עם מגוון סוגי המנות, אופני הטיפול בהם ובישול נכון.
9 מפגשים כ-4 שעות כל מפגש
סגל ההוראה: שף מאיר בראל, שף אבי סיגאווי.
10 מפגשים כ-4 שעות כל מפגש
סגל ההוראה: שפים אורחים
קורס בשר וקצבות
אוהבים לאכול בשר? משקיעים בהכנה של בשר? בואו ללמוד מקצוע מבוקש! קורס בשר וקצבות, אחד הקורסים הנחשקים והמבוקשים ביותר כיום
17 מפגשים
סגל ההוראה: שף רוני שמיר, שף מיכאל כץ, שף מאיר בראל קצב מומחה
17 מפגשים
סגל ההוראה: שף רוני שמיר, שף מיכאל כץ,
שף מאיר בראל קצב מומחה
קורס אומנות הבשר
אומנות הבשר במיטבה, פיתוח ושדרוג החשיבה,
תוך יישום ורכישת פרקטיקה מקצועית נרחבת.
5 מפגשים
5 מפגשים
שף בריאות ויועצת תזונה
מגמה ייחודית בתחומה המכשירה שפיות עם התמחות בבישול לתזונה בריאה וצרכי בריאות מיוחדים. מקיפה את שיטות הבישול השונות תוך מציאת פתרונות קולינריים בריאים. הבוגרות תוכלנה להשתלב כמדריכות תזונה וכשפיות עם התמחות בבריאות.
שנתי | 38 מפגשים
סגל ההוראה: סוזי גלר M.Sc וצוות שפיות ותזונאיות, אסתי גדליה ושף אורנית עובדיה
שנתי | 38 מפגשים
סגל ההוראה: סוזי גלר M.Sc וצוות שפיות ותזונאיות, אסתי גדליה ושף אורנית עובדיה
גורמה מתקדמות
הקניית טכניקות חדשניות במטבח המקצועי תוך הבנת תהליכי בישול מורכבים. התנסות מעשית ביצירת מנות גורמה ייחודיות, ורכישת כלים שיקפיצו את היכולות המקצועיות במטבח הגורמה.
6 מפגשים כ-4 שעות כל שיעור
סגל ההוראה: שף אורנית עובדיה,
6 מפגשים כ-4 שעות כל שיעור
סגל ההוראה: שף אורנית עובדיה, שף מירי זורגר
בישול בריא
הקניית ידע מעמיק וטכניקות מקצועיות בתחום הבישול הבריא, ניצול חומרי גלם בצורה מיטבית. הכרות עם שיטות בישול נכונות, בריאות ומותאמות לחומר הגלם. שימת דגש על ‘הבראת’ מתכונים.
12 מפגשים בני 3-3.5 שעות
סגל ההוראה: השפית אורנית עובדיה
12 מפגשים בני 3-3.5 שעות
סגל ההוראה: השפית אורנית עובדיה
קולינריה חובקת עולם
קורס סובב עולם חוצה יבשות וסגנונות. הקורס מקנה ידע ברזי הבישול הבינלאומי, מאפשר חשיפה למגוון שיטות בישול וטכניקות עבודה מקצועיות.
9 מפגשים בני 4 שעות
סגל ההוראה: שף אורנית עובדיה ואתי מלכה
9 מפגשים בני 4 שעות
סגל ההוראה: שף אורנית עובדיה ואתי מלכה