סל קניות

קורס בשר וקצבות

גברים

אוהבים לאכול בשר? משקיעים בהכנה של בשר? בואו ללמוד מקצוע מבוקש! קורס בשר וקצבות, אחד הקורסים הנחשקים והמבוקשים ביותר כיום, הוא מה שאתם צריכים כדי לפתח קריירה מקצועית מגוונת, מאתגרת וטעימה! הריח מגיע עד לפה…

מטרת הקורס

ללמוד את עולם הכנת הבשר ואמנות הקיצוב בקורס שיפתח עבורכם את הדלתות למגוון רחב של אפשרויות – מסעדות, קייטרינג, בתי מלון, קצביות בוטיק, עסק פרטי – סדנאות בשר, ארוחות שף פרטיות, פתיחת קצביה ועוד – כשהבשר כמובן נמצא במרכז העיסוק.

קהל היעד

קורס בשר וקצבות מתאים לחובבי בשר הרוצים להתמקצע ולהעמיק את הידע בתחום הבשר – היכרות עם סוגי נתחים, שיטות הכנה, עישון ושרקוטרי, ייעוץ קולינרי, יזמות בתחום המסעדנות וכמובן קצבות בפועל, ולהפוך תחביב למקצוע.

תכני המסלול

בקר – זנים, גילאים, שיטות פירוק וקיצוב שונות, סוגי יישון.
ריכוך כימי, ריכוך ביולוגי, ריכוך פיסיקלי, תערובות.
נתחים והתאמה לטכניקות בישול.
תברואת מזון ותזונה.

בעלי כנף – אנטומיה, שיטות גידול, שיטות פירוק שונות.
סוגי בעלי כנף, חלקי פנים, שיטות בישול.
תזונה ותברואת מזון, הקפאה והפשרה נכונה.
טכניקות בישול שונות.

טלה – גילאים, שיטות פירוק. נתחים והתאמה לטכניקות בישול שונות.
דגים – סוגים ומשפחות. טרי מול קפוא. סימני היכר טריות.
תברואת מזון.
שיטות פילוט ושיטות בישול שונות.

עישון ושרקוטרי – שיטות עישון. סוגי מעשנות.
כבישה, עבודה עם חלקי פנים.
תערובות1 ומרינדות.
נקניקים וסוגי נקניקיות.

ייעוץ קולינרי – הכרת סוגי מטבחים והתאמה. מרכיבי מזון, ומרכיבי החלבון.
תכנון עבודה, סידור הזמנות שבועי, נהלי iso9001
נהלי haccp

יזמות – רישוי עסקים בישראל, ניהול נכון. שיווק ופרסום.
כשרות – סוגי כשרויות, הכשרת הבשר, הכשרת חלקי פנים, שחיטה כשרה.

תעודה

תעודה מקצועית מטעם הקמפוס הקולינרי המוכרת ע”י איגוד השפים הישראלי והבינלאומי.

משך הקורס:
17 מפגשים

 

סגל המרצים:
שף רוני שמיר

שף מיכאל כץ

שף מאיר בראל
קצב מומחה

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

"מגוון רחב של לימודי קונדיטוריה. כשרויות מהודרות"

"הקמפוס הקולינרי הפך אותי לאיש מקצוע"

"קיבלתי כח וביטחון לעסק שלי"

"קיבלתי מעוף! טכניקות ושיטות שלא הכרתי"

"הקורס הכשר למהדרין היחיד בישראל של עישון"

"נותנים פה את הנשמה ומקפידים על המקצועיות והכשרות"

"הקורס נתן לי כלים מעשיים ופרקטיים ששדרגו אותי פלאים"

שף מאיר בראל "בואו לעשן איתנו"

פיט מאסטר עידו לוי "בואו להבין מה זה בשר. ולהוציא תוצאות מושלמות"

"מי שמחפש להעשיר את הידע והטעם ובמהדרין, שיבוא!"

"האוירה מצוינת, קיבלנו הרבה כלים לשפר את הביצועים בבשר"

"בגלל הכשרות מהדרין, באים מפה מכל הארץ, מנהריה ועד דימונה"

"עידו הביא את כל הידע המטורף שלו בהנגשה מיוחדת וכשרה וזו פשוט זכות בשבילי"

"אני עוסק שנים בתחום, ועדיין קורס העישון והשרקוטרי נתן לי המון טיפים, שווה כל שקל"

"אני מקבל תמיכה מעידו הפיט מאסטר גם אחרי קורס העישון, שזה כיף גדול"

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל