קורסי קונדיטוריה
אוהבים את עולם המתוקים והמאפים? הגעתם לעמוד הנכון! לפניכם מגוון קורסים מקצועיים בתחום הקונדיטוריה – מקישוט עוגות ועד לקונדיטוריית כוכבי מישלן, שיעשירו את הידע שלכם ויאפשרו לכם לפתוח בקריירה מקצועית בתחום המתוק מכולם.
קונדיטוריה עילית או קונדיטוריה לנערות? מאפים או קישוט עוגות? מגוון קורסי קונדיטוריה מעולים ומקצועיים – בחרו עכשיו את הקורס המועדף עליכם
פטיסיירי שף
מגמת פרימיום בלימודי קונדיטאות, להכשרת קונדיטוריות לעבודה מקצועית ונכונה, שתעניק לך יכולות, השראה ושיטות עבודה בינלאומיות. המגמה שתאפשר לך להשתלב כקונדיטורית-על ופתיחת עסק עצמאי בתחום.
50 מפגשים,
5 שעות שבועיות
סגל ההוראה: שף קונדיטוריות גלית בושי, אפרת ליבפרוינד ומרצות אורחות
28 מפגשים, 5 שעות שבועיות
סגל ההוראה: שף קונדיטוריות גלית בושי, אפרת ליבפרוינד ומרצות אורחות
קונדיטוריה לגברים
הכרות מקצועית עם עולם הקונדיטוריה, פיתוח יכולות מתקדמות, פרזנטציות מדוייקות וחשיפה לטרנדים בין לאומיים וטכניקות בקונדיטוריה הקלאסית והמודרנית כגון: טמפרור, אמולסיה, הקצפה, לישה, קיפולי בצק, דקורציות ועוד.
15 מפגשים
סגל ההוראה: שף קונדיטור בן לוי, מרצים נוספים
ערב | 15 מפגשים
סגל ההוראה: שף קונדיטור בן לוי, מרצים נוספים.
ויטרינה פריזאית
קורס מאסטר בקונדיטוריה מודרנית. מאפי בוטיק בפרזנטציות מעוררות השראה והטמעת טכניקות מגדולי השפים בעולם לשימוש מקצועי ועסקי.
10 מפגשים
סגל ההוראה: שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד,
בוקר/ערב | 10 מפגשים
סגל ההוראה: שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד, קונדיטוריות אורחות
כוכבי מישלן
פיתוח יכולות קונדיטוריות בטכניקות מתקדמות. יצירה והגשה של מוצרי קונדיטוריה מורכבים. שימת דגש על פרזנטציות חדשניות וחשיפה לטרנדים עדכניים.
בוקר/ערב | 6 מפגשים
סגל ההוראה: שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד
בוקר/ערב | 6 מפגשים
סגל ההוראה: שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד
קונדיטוריה קלאסית
בואי לקבל כלים, טיפים וסודות לאפיה נכונה ומקצועית מעולם הקונדיטוריה הקלאסית. היכרות מעמיקה עם טכניקות וסגנונות אפיה מקצועיות ומתקדמות.
בוקר/ערב | 12 מפגשים
סגל ההוראה: שף קונדיטור גלית בושי
בוקר/ערב | 12 מפגשים
סגל ההוראה: שף קונדיטור גלית בושי
קישוטי עוגות
קורס חדשני מקיף באמנות עיצוב וקישוט העוגה. זילופים מתקדמים, בצקי סוכר, רויאל אייסינג, עוגות ראווה, ופיסול. הקורס שיפתח את הצד היצירתי שבך באפיה.
10 מפגשים
שף קונדיטור: גלית בושי.
בוקר/ערב | 10 מפגשים
סגל ההוראה: מירי דגן
קורס קונדיטוריה לנערות
פיתוח יכולות מתקדמות בקונדיטוריה וחשיפה לטרנדים בינלאומיים. הכרות עם טכניקות קישוט ייחודיות המקפיצות כל מאפה לפרזנטציה מדויקת ומעוררת השראה.
4 מפגשים
סגל ההוראה: אפרת ליבפרוינד
4 מפגשים
סגל ההוראה: אפרת ליבפרוינד
בולנז'רי
אומנות הבולנז’רי במיטבה.
רכישת ידע מקצועי ופרקטיקה בעולם המאפים.
בוקר/ערב | 7 מפגשים
בוקר/ערב | 7 מפגשים
סדנת שוקולד מקצועית
קישוטי שוקולד | טמפרור שוקולד
כ”ח כסלו 09:30-1430
שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד
כ”ח כסלו 09:30-14:30
שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד
סדנת עוגיות מרוקאיות
הסודות הקסומים כדי שיצאו לך עוגיות מרוקאיות אבל, ממוושלמות!
טיפים שרק השפית שלנו תגלה לך 🙂
כל משתתפת יוצאת עם מגש מרהיב.
כ”ט כסלו 09:30-1430
שף קונדיטור גלית בושי
כ”ט כסלו 09:30-14:30
שף קונדיטור גלית בושי
חגיגת פסטה
נלמד להכין בצק חלמונים עשיר ו… צבעוני
נלמד גם את אופן הבישול המדוייק של הפסטה, אל דנטה.
ונלמד לייצר פסטה בדיוק כמו במסעדה!
א’ טבת 09:30-14:30
שף אורנית עובדיה
א’ טבת 09:30-14:30
שף אורנית עובדיה