(כ-30 מנות)
חטיף נפלא שיכול לשנות את פניו בהתאם לסוג הפיצוחים שמשתמשים בו להכנתו.
נסו לגוון בשבבי שקדים, באגוזי מקדמיה, באגוזי מלך קלויים ועוד. כל האפשרויות נכונות!
(כ-30 מנות)
חטיף נפלא שיכול לשנות את פניו בהתאם לסוג הפיצוחים שמשתמשים בו להכנתו.
נסו לגוון בשבבי שקדים, באגוזי מקדמיה, באגוזי מלך קלויים ועוד. כל האפשרויות נכונות!
שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד
הופק עבור מגזין ‘קציפה’
לדסקיות קראנץ:
250 גרם שוקולד לבן חלבי או פרווה
300 גרם(כוס) מחית נוגט או חמאת בוטנים
80 גרם (2 כוסות) פצפוצי אורז
60 גרם פיסטוקים קלויים או אגוזי לוז קלויים קצוצים גס
לדסקיות שוקולד לבן:
200 גרם שוקולד לבן
הכנת דסקיות הקראנץ’:
ממיסים את השוקולד הלבן מוסיפים את הנוגט ומערבבים היטב.
מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה.
מעבירים את התערובת לתבנית בגודל 20X20 ס”מ,מרופדת בנייר אפיה,מנערים את התבנית היטב כדי לקבל שכבה אחידה וישרה (הקראנץ’ צריך להתקבל בגובה סנטימטר אחד) ומעבירים למקרר לשעה.
מוציאים את הקראנץ’ מהמקרר, מחלצים אותו מהתבנית ובעזרת קורצן עגול בקוטר3-4 ס”מ קורצים דסקיות עגולות.
הכנת דסקיות שוקולד לבן:
ממיסים את השוקולד הלבן, מורחים אותו על שקף או על נייר אפייה.
ממתינים שהשוקולד יתייבש בטמפרטורת החדר וחותכים אותו בעזרת חותכן עגול לאותו קוטר של הקראנץ’
מקפיאים לחמש דקות ומשחררים בזהירות מהשקף או מנייר האפייה.
מזלפים מעט גנאש או קרם שוקולד מעל כל דסקית קראנץ’ ומניחים דסקית שוקולד לבן
שומרים במקרר או בפריזר עד ההגשה.
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.