סל קניות

אוזני המן מפילו במילוי עוף ואגוזים

(כ-40 מנות)

גיוון נפלא וקל להכנה לאזני ההמן הקלאסיים המתוקים…

אוזני המן מפילו במילוי עוף ואגוזים

שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד

הופק עבור מגזין ‘קציפה’

חומרים:

חבילת עלי פילו מופשרים

למילוי עוף:

5 כפות שמן

2 בצלים קטנים קצוצים

2 שיני שום חתוכות לקוביות קטנטנות

רבע קילו פרגיות או חזה עוף טחון

2 ביצים טרופות

2\1 כפית מלח

4\1 כפית פלפל שחור גרוס טרי

4\1 כוס אגוזי קשיו קלויים קצוצים

6 כפות שמן או 50 גרם מרגרינה מומסת למריחה בין שכבות עלי הפילו

ביצה טרופה למריחה

אופן ההכנה:

אופן הכנת המילוי:

  1. מטגנים במחבת את הבצל הקצוץ והשום כעשר דקות על אש נמוכה.
  2. מעבירים את הבצל לקערה ומערבבים עם שאר חומרי המלית.
  3. אופן הכנת אוזני המן:
  4. פורסים עלה פילו על משטח עבודה, מורחים מעט שמן או מרגרינה בעזרת מברשת ושוטחים מעליו עלה שני. חוזרים על הפעולה שוב, עם העלה השלישי.
  5. חותכים את עלי הפילו לריבועים בגודל 6*6 ס”מ.
  6. מניחים במרכז הריבועים כפית גדושה של מלית ומקפלים לצורת אוזן המן.
  7. מורחים ביצה טרופה,מפזרים מעט שומשום מעל אזני הפילו ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, כרבע שעה או עד השחמה.

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל