נכיר שיטות עבודה נכונות עם:
בריסקט – חזה בקר, טלה, מכסה הצלע
שף אורנית עובדיה
נכיר שיטות עבודה נכונות עם:
בריסקט – חזה בקר, טלה, מכסה הצלע
שף אורנית עובדיה
בריסקט – מזה? למה זה דומה? איך מבשלים אותו??
בסדנא תקבלו את כל המידע סביב הנתח שלא מקבל מספיק תשומת לב!
מנות טעימות ומרשימות שישדרגו לכם את הארסנל במטבח
והכי חשוב בלי הרבה התעסקות והכנות
צעד צעד מלווה בטיפים חשובים בכל הנוגע לבשר
טלה….מפחיד? מלחיץ? לא עוד!
מנה מרשימה עם טעמים משגעים ונוכחות שלא ניתן לפספס.
תבשיל חגיגי ומיוחד
טעמים ים תיכוניים, תואמי תקופה
שלב שלב מרגע הגעתך לקצבייה, למטבח ולהגשה עצמה!!!
בסדנא זו אעסוק בנתח הנקרא: מכסה הצלע
תכונות, טכניקות בישול והכי חשוב טיפים!
נלמד להכין מתכון משגע מנתח זול במחירו אך לא באיכותו!
מדריך בשר מתנה!
לאחר שמקבלים את פרטי הגישה אין אפשרות לביטול והחזר כספי
שף אורנית עובדיה
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.