שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד
שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד
קונדיטוריית בוטיק בבית שלך, עכשיו כל אחד יכול.
בהדרכה מעשית מפורטת צעד צעד נלמד להכין יחדיו פרזנטציות מופלאות, של קינוחי פרווה, עוגות ראווה וטארטים מושלמים.
טכניקות פשוטות ליישום, שכל אחת תשמש אותך לאינספור שימושים נוספים.
סדנת אחת בת שלושה פרקים, שכל פרק שווה זהב!
קינוחי פרווה המבוססים על מוצרים פשוטים וזמינים ונראים מליון דולר.
בסדנא כלים כיצד ניתן לקשט את הקינוח בטכניקות מקצועיות פשוטות
ולא מסובכות אך נראות כאילו יצאו מויטרינה של קונדיטוריה בפאריז!
ניתנת הקפדה מיוחדת על שילוב טעמים ומרקמים
נכון ומקצועי כדי ליצור קינוח פרווה
מושלם מבלי להתפשר על הטעם.
הידע והכלים שניתנים בסדנא משדרגים את הידע הכללי
בנושא הקונדיטוריה והטיפים הרבים משמשים
לאין ספור קינוחים אחרים.
כל הטיפים ההסברים הטכניקות והפרזנטציות
שגורמות לעוגות להיראות כאילו יצאו מויטרינה.
בסדנא הסבר כללי על הכנת מגוון עוגות ויטרינה,
המרת המתכונים לפרווה,טכניקות לעבודה נכונה לבניה כללית
של עוגות ויטרינה,טיפים לקישוטי שוקולד מקצועיים
והקפדה על פרזנטציה מושלמת.
הידע והכלים שניתנים בסדנא משדרגים את הידע הכללי
בנושא הקונדיטוריה והטיפים הרבים משמשים
לבניית אין ספור עוגות ויטרינה.
מתכוני בסיס הכי בסיסיים ופשוטים יוצרים בסדנא
טארטים מושלמים עם 3 פרזנטציות שונות.
הסדנא נותנת כלים להכנת בצק פריך בצורה מקצועית,
טכניקת ‘קילתות’ נכונה,שימוש נכון בגנאש
ומגוון פרזנטציות קלות להכנה ומוסברות באופן מוקפד.
גם בסדנא זאת אפשר להמיר לפרווה את כל המתכונים,
והידע והכלים שניתנים בסדנא משדרגים את הידע הכללי
בנושא הקונדיטוריה והטיפים הרבים משמשים
לבניית אין ספור טארטים.
לאחר שמקבלים את פרטי הגישה אין אפשרות לביטול והחזר כספי
שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.