סל קניות

סדנת בשר 1

סדנא
דיגיטלית
אונליין!

שף ישראל דודק

תכני הקורס

בשביל להכין בשר לא צריך ללמוד באוניברסיטה שלוש שנים, פשוט צריך להבין
את הטכניקה, ברגע שמבינים את הטכניקה אפשר להכין את כל המתכונים,
אני שף ישראל דודק מחבר ספר “הבשר – מידע מתכונים והרבה יותר”
ואני מזמין אתכם ללמוד טכניקה נכונה לעבודה עם בשרים, כמובן שהכנסתי עבורכם גם מתכונים,
לכל סדנה יש מתכון אחד של תנור ומתכון אחד של סיר כך שתבינו באמת את הטכניקה להכנה בכל שיטת בישול.

ויש גם בונוס – איך לתכנן נכון את הכנת הבשר לאירוע,
בכל פרק שזרתי לאורך הפרק הסברים על הכנת בשר בהמשכים,
כלומר להכין את הבשר רחוק מזמן הארוחה ולשמור נכון עד הארוחה, וכך תוכלו להגיע רגועים לארוחה.

נתח מספר 5 צלי כתף

בסדנה נלמד איך קונים צלי כתף, ליד איזו רצועת שרירים הוא נמצא,
מכמה שרירים הוא מורכב, מה סוג הטעמים שמסתדרים איתו טוב,
וכמובן שני טכניקות בישול, אחד בסיר והשני בתנור,
והכל בצורה פשוטה ולא מתחכמת כאשר המטרה שלי היא שזמן בישול הבשר יהיה קצר
ככל הניתן כדי שיפנה לנו מקום לעשות במטבח דברים אחרים,
מבלי להתפשר על הטעם והאיכות.

נתח לשון

נכון, נתח הלשון הוא לא הנתח הכי פופלורי במטבח ורבים נרתעים ממנו,
אבל אני מבטיח שאחרי הסדנא הזו תבינו כמה פשוט לבשל נכון,
בסדנה נלמד איך קונים לשון והאם יש הבדל בין קפוא לטרי,
כמה זמן מבשלים ואיך מקלפים נכון, מה הטעמים שמסתדרים הכי טוב עם לשון,
וכמובן נפתיע בשילובי טעמים לא פופולורים אבל פשוטים קלים ומהירים להכנה.

נתח מספר 8

בסדנה נלמד איך קונים שריר הזרוע, ליד איזו רצועת שרירים הוא נמצא,
מכמה שרירים הוא מורכב, מה סוג הטעמים שמסתדרים איתו טוב,
מה זה בננה, ואיך אוסובוקו קשור, כל מה שצריך לדעת על נתח מספר 8
וכמובן שני טכניקות בישול, אחד בסיר והשני בתנור,
והכל בצורה פשוטה ולא מתחכמת כאשר המטרה שלי היא שזמן בישול הבשר
יהיה קצר ככל הניתן כדי שיפנה לנו מקום לעשות במטבח דברים אחרים,
מבלי להתפשר על הטעם והאיכות.

עלות

מחיר הסדנא
350 ש”ח בלבד!
לשימוש וצפייה ללא הגבלה.

וגם בונוס:

מדריך בשר מתנה!

לאחר קבלת פרטי הגישה לקורס אין אפשרות לביטול והחזר כספי.

[hide_btn_tashlum]

שאלות ותשובות

חד משמעית לא. הצפיה מיועדת לשימוש אישי. רק מי שרכש את הקורס יוכל לצפות בזה, ובני ביתו.
לא ניתן להעביר קורס זה או פרטי הגישה לאף אחד אחר, שאינו גר בביתכם.
תוכלו בכל זמן נתון ליצור את סיסמתך כאן בלינק הזה בעזרת המייל שלך בלבד:
 
אם נתקלת בבעיה נוספת פני אלינו למייל:  support@culinarycampus.co.il
נכון, כי יש שם נשים. במידה וזה לא נפתח לך, שלחי לנו בקשה במייל fruitart1@gmail.com ואנחנו נשלח אלייך קישור לצפיה בגוגל דרייב. שימו לב, הצוות שלנו פועל רק בין השעות: 10:00-16:00.
* במידה ולא נפתח בחסימה האישית, יש לפנות למפעיל החסימה לבקש את שחרור החסימה.
לא ינתן זיכוי כספי במידה ולא נפתח בחסימה האישית.
וניתן יהיה לצפות מכל מחשב אחר שהחסימה מאפשרת לצפות בסדנא.  
 
 
מיד אחרי התשלום ומילוי הפרטים תקבלי מייל עם פרטי המשתמש שלך וקישור ישיר לסדנה שרכשת.
שימי לב למלא במדוייק את פרטי המייל שלך!
אם רכשת ממנו סדנא בעבר, היכנסי עם שם המשתמש והסיסמא שכבר יש לך. אם שכחת את הסיסמא. את יכולה ללחוץ על שחזור סיסמא.

לאחר שמקבלים את פרטי הגישה אין אפשרות לביטול והחזר כספי

שף ישראל דודק

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל