שף ישראל דודק
בשביל להכין בשר לא צריך ללמוד באוניברסיטה שלוש שנים, פשוט צריך להבין
את הטכניקה, ברגע שמבינים את הטכניקה אפשר להכין את כל המתכונים,
אני שף ישראל דודק מחבר ספר “הבשר – מידע מתכונים והרבה יותר”
ואני מזמין אתכם ללמוד טכניקה נכונה לעבודה עם בשרים, כמובן שהכנסתי עבורכם גם מתכונים,
לכל סדנה יש מתכון אחד של תנור ומתכון אחד של סיר כך שתבינו באמת את הטכניקה להכנה בכל שיטת בישול.
ויש גם בונוס – איך לתכנן נכון את הכנת הבשר לאירוע,
בכל פרק שזרתי לאורך הפרק הסברים על הכנת בשר בהמשכים,
כלומר להכין את הבשר רחוק מזמן הארוחה ולשמור נכון עד הארוחה, וכך תוכלו להגיע רגועים לארוחה.
בסדנה נלמד איך קונים צלי כתף, ליד איזו רצועת שרירים הוא נמצא,
מכמה שרירים הוא מורכב, מה סוג הטעמים שמסתדרים איתו טוב,
וכמובן שני טכניקות בישול, אחד בסיר והשני בתנור,
והכל בצורה פשוטה ולא מתחכמת כאשר המטרה שלי היא שזמן בישול הבשר יהיה קצר
ככל הניתן כדי שיפנה לנו מקום לעשות במטבח דברים אחרים,
מבלי להתפשר על הטעם והאיכות.
נכון, נתח הלשון הוא לא הנתח הכי פופלורי במטבח ורבים נרתעים ממנו,
אבל אני מבטיח שאחרי הסדנא הזו תבינו כמה פשוט לבשל נכון,
בסדנה נלמד איך קונים לשון והאם יש הבדל בין קפוא לטרי,
כמה זמן מבשלים ואיך מקלפים נכון, מה הטעמים שמסתדרים הכי טוב עם לשון,
וכמובן נפתיע בשילובי טעמים לא פופולורים אבל פשוטים קלים ומהירים להכנה.
בסדנה נלמד איך קונים שריר הזרוע, ליד איזו רצועת שרירים הוא נמצא,
מכמה שרירים הוא מורכב, מה סוג הטעמים שמסתדרים איתו טוב,
מה זה בננה, ואיך אוסובוקו קשור, כל מה שצריך לדעת על נתח מספר 8
וכמובן שני טכניקות בישול, אחד בסיר והשני בתנור,
והכל בצורה פשוטה ולא מתחכמת כאשר המטרה שלי היא שזמן בישול הבשר
יהיה קצר ככל הניתן כדי שיפנה לנו מקום לעשות במטבח דברים אחרים,
מבלי להתפשר על הטעם והאיכות.
מדריך בשר מתנה!
לאחר שמקבלים את פרטי הגישה אין אפשרות לביטול והחזר כספי
שף ישראל דודק
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.