סדנה איטלקית דיגיטלית מקצועית
עם השף מיכאל כץ
שתשנה לכם תפיסת עולם בנוגע לחומרי גלם, תהליכים וידע מעמיק בגובה העיניים.
ישנם מאכלים שכמעט כל אדם באשר הוא מתחבר אליהם ואוהב ודוגמה נהדרת זו פיצה טובה או פוקצ’ה חמה עם מטבלים.
בסדנה זו בחרתי ללמד אתכם איך להכין בבית פיצה ומוצרים נלווים מבצק, אבל הרעיון הוא הרבה מעבר למוצר המוגמר בסדנה זו אני אכניס אתכם ואסחוף אתכם לעומק הידע, להבין את התנהגות הבצק, מה הבצק אוהב ומה לא.
איך להתמודד עם חום וטמפרטורה כי הרי בסוף היום הם שחקנים כל כך חשובים בתהליך.
זו לא עוד סדנה על פוקצ’ה ופיצה זו סדנה שתתן לכם המון בסיס, כוח ומידע להבין כל כך הרבה תהליכים שיהוו בסיס איתן לצורת עבודה, חשיבה, יישום וביצוע טוב יותר של מאכלים רבים המבוססים על בצק ועוד.
ניוקי הינו כלי נפלא המאפשר הכנת אין סוף וריאציות של מנות. הן מנות פתיחה, מנות עיקריות ו/או כתוספת למנות שונות על בסיס דגים, עוף ובשר . בסדנה זו תלמדו הרבה מעבר לניוקי תלמדו להבין את אחד מחומרי הגלם החשובים שיש: את תפוח האדמה. תבינו למה תפוח האדמה מתנהג בצורות שונות בהתאם לתהליכים שונים שהוא עובר, תבינו איך להתנהל במטבח נכון יותר, תקבלו כלים להבנת רטבי השמנת ועוד… סדנא זו תתן לכן יסוד איתן נוסף להבין את רזי המטבח.
איזה כיף שאפשר לעשות סוף סוף מעט סדר בכל נושא האנטיפסטי.
בסדנה זו תלמדו מה באמת עומד מאחורי אנטיפסטי, ניגע ב-3 טכניקות שונות לחלוטין שיתנו לכם כלים רבים ליצירות אין סופיות. נדבר על כבישות מהירות של ירק אשר יהוו תוספת למאכלים שונים או פשוט נשנוש נפלא עם הלחם, נלמד להכין מנה נהדרת שלוקחת לו יותר מ-15 דקות עבודה אבל היא הרבה מעבר למנה היא תפתח בפניכם אופקים ליצירת מנות ראשונות קלות ומהירות שיביאו הרבה חיוכים מסביב לשולחן.
נלמד להכין בסיס לריזוטו וממנו נצא לאחת מנות הפתיחה הטובות שיש במטבח האיטלקי והיא “ארנצ’יני “כדורי ריזוטו פריכים מצד אחד, נמוחים מצד שני,ובעלי אופי כל כך ייחודי וגם הפעם זה רק קצה המזלג להכנת אין סוף וריאציות.
לאחר שמקבלים את פרטי הגישה אין אפשרות לביטול והחזר כספי
שף מיכאל כץ
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.