הם קטנים, מעוצבים, נראים כמו תכשיטים קטנים וטעימים מאין כמותם.
קבלו את הפטיפורים של שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד.
בסדנא הדיגיטלית נפתח לכם עולם שלם שכולו פטיפורים. טכניקות עבודה נכונות, טיפים מעולים, דגש על פרזנטציה עוצרת נשימה וגימור מושלם תוך לימוד על שילוב מרקמים נכון.
מגוון מתכוני בסיס מעולים,
והמון קישוטים טרנדיים סופר קלים שכל אחת יכולה להכין,
ויהפכו כל פטיפור שלכם למליון דולר.
טכניקות וטיפים לבניית פטיפור על בסיס מוס, תוך דגש על איזון טעמים ושילוב מרקמים שונים.
טכניקת הכנת פטיפור בשיטת החיתוך, שיטה מעולה להפקת כמות פטיפורים גדולה ללא צורך בציוד מיוחד. קישוטי שוקולד קלים להכנה שהופכים את הפטיפור החתוך למליון דולר.
שיטת עבודה נכונה עם חומרי גלם פרווה, הכנת ציפוי מושלם לפטיפורים פרווה. דגש על פרזנטציה וגימור מושלם.
לאחר שמקבלים את פרטי הגישה אין אפשרות לביטול והחזר כספי
שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד
ביה”ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח’ גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
מייל: office@culinarycampus.co.il
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© נוצר באהבה Platformax
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.