על סופלה שוקולד הילדים שלי לא מוותרים, עוגת שוקולד אוורירית, מעודנת, ונימוחה ובמרכזה נוזלית ושוקולדית. המתכון מהיר וקל להכנה ותמיד מתקבל בברכה.
על סופלה שוקולד הילדים שלי לא מוותרים, עוגת שוקולד אוורירית, מעודנת, ונימוחה ובמרכזה נוזלית ושוקולדית. המתכון מהיר וקל להכנה ותמיד מתקבל בברכה.
מתכון: ציפי כהן צילום: תומר בורמד
על סופלה שוקולד הילדים שלי לא מוותרים, עוגת שוקולד אוורירית, מעודנת, ונימוחה ובמרכזה נוזלית ושוקולדית. המתכון מהיר וקל להכנה ותמיד מתקבל בברכה.
6 ביצים
כוס סוכר
300 גר’ שוקולד מריר
כפית קפה מומסת ב2 כפיות מים
30 גר’ מרגרינה
כף וחצי קמח או קמח תפו”א
לקישוט עלים משוקולד:
שוקולד מריר, שוקולד לבן
עלים של ורדים
מקציפים את הביצים עם הסוכר 8 -10 דקות לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
ממיסים את השוקולד והמרגרינה, ומוסיפים את הקפה . מוסיפים לשוקולד כמה כפות מהביצים המוקצפות ומקפלים ביחד. מעבירים את תערובת השוקולד לשאר הביצים המוקצפות ומקפלים יחד. מוסיפים את הקמח , ומקפלים פנימה. יוצקים למנז’טים קשיחים אישיים לאפיה, ואופים 12 דקות. זהירות, אם אופים יותר מדי מקבלים מרקם של עוגה ללא שוקולד נוזלי במרכז.
לקישוט:
ממיסים שוקולד, מורחים עם מכחול את השוקולד על עלי ורדים נקיים, מצדם האחורי. כשהשוקולד מתקשה מקלפים את העלים ומקשטים .
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.