הכנו עבורכן תפריט חג מושלם לראש השנה: דג חמוץ מתוק, סטייק פרגית בסילאן, אורז חגיגי, צימעס מפתיע ולקינוח-גלידת תמרים מיוחדת
מתכונים והכנה: ציפי כהן שף לאומנות קולינרית | צילום וסטיילינג שושי סירקיס | פורסם בקטיפה
מתכונים והכנה: ציפי כהן שף לאומנות קולינרית | צילום וסטיילינג שושי סירקיס | פורסם בקטיפה
SWEET AND SOUR FISH
את המתכון הזה למדתי מסבתא שלי שהכינה אותו עם המון אהבה, וללא כמויות מדויקות.
את הדג הזה מגישים לצד הגפילטע פיש המסורתי כמעט בכל בית אמריקאי חסידי
סוד הטעם של הדג- להקפיד שלא לבשל יתר המידה על מנת שלא לייבש את הדג, ולהשאיר אותו עסיסי ונימוח.
1 ק”ג דג סלמון פרוס, פילה ללא עור או סטייק
כף שמן לטיגון
1 בצל גדול פרוס
חצי כוס צימוקים מושרים ובדוקים
2 כפות סוכר חום
רבע כוס סוכר – לפי הטעם
חומץ – 2 כפות ועד רבע כוס לפי הטעם
3-4 פלפל אנגלי
2-3 עלי דפנה
מלח ופלפל שחור גרוס
מים לכיסוי
להגשה: חזרת- חריין ומיונז
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© נוצר באהבה Platformax
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.