Cart

לזניה גבינות ופטריות

לזניה עשירה משכבות נדיבות של גבינות, פטריות ורוטב עגבניות משובח

לזניה גבינות ופטריות

לזניה גבינות ופטריות

מתכון וסטיילינג- ציפי כהן הקמפוס הקולינרי
צילום שושי סירקיס
באדיבות קטיפה

לזניה עשירה משכבות נדיבות של גבינות, פטריות ורוטב עגבניות משובח

חומרים:

קופסא עלי לזניה ללא בישול
1 בצל קצוץ
3 שיני שום
5 עגבניות טחונות
2 כפות רסק עגבניות
סלסילה פטריות שמפניון ופורטובלו פרוסות
2 כפות שמן זית
2 קוטג’
1 מיכל שמנת מתוקה
מלח פלפל גרוס
כפית בזילקום מיובש או טרי
חצי כפית אורגנו מיובש
500 גר’ גבינה צהובה מגוררת ניתן לשלב 2-3 סוגים שונים

אופן ההכנה:

1.מכינים את הרוטב: מחממים את השמן ומטגנים את הבצל להשחמה קלה, מוספים את הפטריות והשום ומטגנים תוך כדי ערבוב עוד 3 דקות. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק עגבניות והתבלינים ומבשלים כרבע שעה, מוסיפים את השמנת המתוקה מבשלים עוד 2 דקות ומתקנים תיבול.

2. מסדרים בתבנית שכבה של עלי לזניה, מעל שכבה דקה של קוטג’, יוצקים בנדיבות מהרוטב, ומעל שכבה של גבינה צהובה מגוררת. מוסיפים שכבות נוספות לפי סדר זה, ללזניה גבוהה מסדרים סה”כ כ4-5 שכבות. מעל השכבה העליונה יוצקים רק רוטב ואופים בתנור כ30 דקות,

3. מוציאים מהתנור ומפזרים גבינה צהובה, אופים עוד 10 דקות עד שהגבינה נמסה.
4. מקררים לילה במקרר, חותכים לפרוסות או ריבועים ומחממים בתנור. מגישים חם.

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל