למידת טכניקות שילוב בין סוגי פרחים וצבעים ויצירת סידורי פרחים מרשימים לעיצוב אירועים
ערב | 10 מפגשים
סגל ההוראה: ציפי כהן וצוות מרצות
ערב | 10 מפגשים
סגל ההוראה: ציפי כהן וצוות מרצות
הקורס המקצועי לעיצוב בארים, אירועים ומזנונים ומתנות. התנסות עם מנות מזנון, קינוחים, מגשי פירות ופיתוח קונספט עיצובי ומקצועי.
8 מפגשים
סגל ההוראה: ציפי כהן ומעצבות מובילות בתחום
בוקר/ערב | 12 מפגשים
סגל ההוראה: ציפי כהן ומעצבות מובילות בתחום
הקורס המתקדם בארץ בעיצוב ופיסול בפרי מהמאסטר בתחום.
טכניקות טרנדיות, סודות בלעדיים והשיטה המובילה מזה שנים בעיצוב ופיסול בפירות וירקות
וגילוף תאילנדי מתקדם.
ערב | 8 מפגשים
סגל ההוראה: שף לאמנות קולינרית ציפי כהן
ערב | 8 מפגשים
סגל ההוראה: שף לאמנות קולינרית ציפי כהן
38 מפגשים בני 3-3.5 שעות
סגל ההוראה: טליה הורביץ ולאה הרמן
38 מפגשים בני 3-3.5 שעות
סגל ההוראה: טליה הורביץ ולאה הרמן
38 מפגשים בני 3-3.5 שעות
סגל ההוראה: טליה הורביץ ולאה הרמן
38 מפגשים בני 3-3.5 שעות
סגל ההוראה: טליה הורביץ ולאה הרמן