למידת טכניקות שילוב בין סוגי פרחים וצבעים ויצירת סידורי פרחים מרשימים לעיצוב אירועים

ערב | 10 מפגשים

סגל ההוראה: ציפי כהן וצוות מרצות

ערב | 10 מפגשים

סגל ההוראה: ציפי כהן וצוות מרצות
הקורס המקצועי לעיצוב בארים, אירועים ומזנונים ומתנות. התנסות עם מנות מזנון, קינוחים, מגשי פירות ופיתוח קונספט עיצובי ומקצועי.

8 מפגשים

סגל ההוראה: ציפי כהן ומעצבות מובילות בתחום

בוקר/ערב | 12 מפגשים

סגל ההוראה: ציפי כהן ומעצבות מובילות בתחום
הקורס המתקדם בארץ בעיצוב ופיסול בפרי מהמאסטר בתחום.
טכניקות טרנדיות, סודות בלעדיים והשיטה המובילה מזה שנים בעיצוב ופיסול בפירות וירקות
וגילוף תאילנדי מתקדם.

ערב | 8 מפגשים

סגל ההוראה: שף לאמנות קולינרית ציפי כהן

ערב | 8 מפגשים

סגל ההוראה: שף לאמנות קולינרית ציפי כהן

38 מפגשים בני 3-3.5 שעות

סגל ההוראה: טליה הורביץ ולאה הרמן

38 מפגשים בני 3-3.5 שעות

סגל ההוראה: טליה הורביץ ולאה הרמן

38 מפגשים בני 3-3.5 שעות

סגל ההוראה: טליה הורביץ ולאה הרמן

38 מפגשים בני 3-3.5 שעות

סגל ההוראה: טליה הורביץ ולאה הרמן