הפקת משלוחי מנות לפורים
מתכון עם רעיון!

אם אתם מאלו שחשוב לכם להשקיע, ואין לך עודף ידיים זמינות או זמן מיותר, פעלו באופן מחושב, פורים הוא יום עמוס מאד, החל מקריאת המגילה, חלוקת משלוחי מנות והסעודה.
הכינו תכנית עבודה לפחות שבועיים מראש, חלקו את העבודה מעט בכל יום, בחרו מתכונים שאינם מסובכים או שניתן להקפיא מראש, והכינו אותם שבועיים מראש. לרגע האחרון השאירו כמה שפחות הכנות ובישולים. ערכו את הקניות מוקדם ככל האפשר. בחרו סגנון אריזה אשר אינו דורש הרבה זמן עבודה, כמו קופסאות עם מכסה וכך האריזה תיקח רק דקות ספורות.

משלוחי מנות בצנצנת

משלוח מנות בצנצנת

הכנה וסטיילינג – ציפי כהן. צילום: תומר בורמד

כל כך פשוט וקל, מכינים סלטים, וכל מני מטעמים, יוצקים לצנצנת, גוזרים ריבוע ניר או בד  משובץ אפשר גם מפית, סוגרים בעזרת גומייה, ומוסיפים סרט תואם. אפשר להוסיף תווית ביתית. סלטים ומתבלים, עם מקלות גבינה מלוחים,  משלוח מנות שתמיד מתקבל בברכה.

פסטו וטפנדים 

ממרחים יוקרתיים וקלי הכנה המוגשים באירועי יוקרה בצלוחיות קטנטנות אישיות. אצלי הם אורחים קבועים בין הסלטים לכל אורך השנה.

חומרים:

ממרח פסטו
צרור  (שקית) פטרוזיליה או 2 צרורות (שקיות/ קופסאות) בזיליקום לפי הטעם
3/4 כוס שמן זית או שמן קנולה (לשומרי משקל ניתן להפחית מהשמן)
4-5 שיני שום
רבע כוס צנוברים או קשיו ללא מלח או שקדים  קלופים
מלח ופלפל

טפנד זיתים
החומרים הדרושים:
1 קופסא זיתים ירוקים או שחורים, ניתן לערבב 2 צבעים
2 שיני שום
לבחירה- כף גדושה מיונז

טפנד עגבניות מיובשות
החומרים הדרושים:
שקית עגבניות מיובשות
3-4 שיני שום
צרור בזיליקום
חצי כוס שמן זית

אופן ההכנה:

ממרח פסטו
משרים את העלים בקערת מים כרבע שעה, ושוטפים היטב.
מסירים את הגבעולים ומשאירים את העלים.
מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון וטוחנים.
שומרים במקרר כמה ימים.

טפנד זיתים
שוטפים את הזיתים. טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון או מקל בלנדר. נשמר במקרר עד שבוע.

טפנד עגבניות מיובשות
שופכים מים רותחים על העגבניות המיובשות, ומשרים לריכוך לפחות שעה.
מסננים את המים, מוסיפים שום , שמן זית וכמה עלי בזיליקום שמושרים ושטופים.
טוחנים במעבד מזון.
*טפנדים ניתן להכין שבוע מראש, פסטו עד יומיים מראש

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל