סל קניות

קינוח שמנת וקפה בשכבות

קינוח חגיגי ומיוחד לסעודת שבועות. חג הקציר? אמרו מעתה חג קציר המחמאות..

קינוח שמנת וקפה בשכבות

קינוח שמנת וקפה בשכבות

מתכון: שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד
צילום: שושי סירקיס

חומרים:

לבסיס:
200 גרם חמאה
125 גרם אבקת סוכר (כוס)
60 גרם ביצה (ביצה אחת גדולה)
260 גרם קמח (2 כוסות פחות כף)
70 גרם שקדים טחונים או אבקת שקדים (4 כפות)

לקרם קפה חלבי:
500 מ”ל שמנת מתוקה
2 כפיות גדושות קפה מגורען איכותי מומס ב2 כפות מים

אופן ההכנה:

אופן הכנת הבצק:
בקערת המיקסר או במעבד מזון מערבבים את כל החומרים עד שמתגבש בצק אחיד ורך.
מניחים את הבצק על נייר אפייה, מכסים בנייר אפייה נוסף ומרדדים לעלה בעובי 4 מ”מ.
מעבירים למקפיא לשעה וחצי.
בעזרת קורצן עגול משונן קורצים מהבצק הקפוא עיגולים בקוטר 6 ס”מ.
מניחים את דסקיות הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה או על משטח סיליקון ואופים 15-12 דקות בתנור שחומם ל170 מעלות ומצננים.

אופן הכנת הקרם:
מקציפים את השמנת עם הקפה לקצף יציב ומכניסים לשקית זילוף עם צנתר עגול חלק או ללא צנתר

אופן ההרכבה:
מניחים עוגיה אחת ומזלפים עליה עיגולים של קרם. מניחים מעליה עוגיה נוספת, מזלפים שוב ומסיימים בעוגיה נוספת. להגשה מיוחדת ניתן להוסיף לחלק שנותר מהבצק מעט קקאו מנופה כדי להפוך אותו לחום, לרדד אותו, להקפיא לשעה, לקרוץ עיגול בקוטר 5 ס”מ ולאפות. לאחר קירור להדביק מעל העוגיה העליונה.

הקינוח נשמר במקרר יומיים ובמקפיא שבועיים.

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל