הפנקייק המוכר בגרסה בריאה וטעימה, שמתאימה בדיוק לקיץ. פינוק מושלם לאירוח, ארוחת בוקר, ערב או בראנצ’.
הפנקייק המוכר בגרסה בריאה וטעימה, שמתאימה בדיוק לקיץ. פינוק מושלם לאירוח, ארוחת בוקר, ערב או בראנצ’.
סטיילינג: ציפי כהן, מנוחי הכסטר
צילום: מנוחי הכסטר
כוס קמח כוסמין או קמח מלא 80%
1 כפית א. אפיה
1 ביצה
2 כפות שמן/ 50 גר’ חמאה מומסת
1 כוס חלב/ מים/ חלב סויה/ חלב שקדים
4 כפות שיבולת שועל
1 בננה בשלה מעוכה
1/4 כפית מלח
להמתקה- 2 כפות סוכר, מייפל, סילאן או דבש
להגשה:
סירופ מייפל (עדיף טבעי ללא תוספת סוכר)
בננות
פקאן או שקדים מסוכרים
מערבבים היטב את כל החומרים, אם הבלילה נוזלית מדי, ניתן להוסיף עוד קמח או שיבולת שועל, אם הבלילה מוצקה מדי, ניתן לדלל בנוזלים או להוסיף ביצה.
משאירים כרבע שעה לאיחוד החומרים. מחממים מחבת עם מעט שמן, אפשר להתיז ספריי שמן, או לשמן מכשיר לפנקייק, מטגנים פנקייקס בגודל הרצוי עד להזהבה מצד אחד, הופכים ומטגנים מהצד השני.
מגישים בערימה עם סירופ מייפל, בננות ופקאן או שקדים מקורמלים.
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.