את בצק הפיצה מחליף צ’יפס מרשת תפו”א. התוצאה כ”כ טעימה שבטח תאמצו לכל השנה, מתאים גם לנמנעים מגלוטן.
את בצק הפיצה מחליף צ’יפס מרשת תפו”א. התוצאה כ”כ טעימה שבטח תאמצו לכל השנה, מתאים גם לנמנעים מגלוטן.
מתכון: ציפי כהן צילום: שושי סירקיס
את בצק הפיצה מחליף ציפס מרשת תפו”א. התוצאה כ”כ טעימה שבטח תאמצו לכל השנה, מתאים גם לנמנעים מגלוטן.
4 תפו”א עדיף אדומים
שמן לטיגון עמוק
500 גר’ רסק עגבניות
3 כפות שמן
כפית סוכר
4 שיני שום
כפית פפריקה חריפה
מלח ופלפל
כפית אורגנו או טימין טרי או מיובש
לימות השנה כף תבלין פיצה
500 גר’ גבינה צהובה מגוררת
ירקות לבחירה: עגבניות שרי, פרוסות בצל סגול או לבן, פלפל אדום , פטריות וכו’
1. פורסים תפו”א במנדולינה רשת, או מנדולינה רגילה, מטגנים את הפרוסות בשמן עמוק לקבלת ציפס זהוב
2. טוחנים את כל מרכיבי הרוטב במקל בלנדר או בלנדר, מדללים במעט מים.
3. מסדרים את הציפס בשכבה צפופה בתבנית, מורחים מרוטב הפיצה, מפזרים גבינה צהובה מגוררת, וירקות לפי הטעם, אופים בתנור עד שהגבינה נמסה, אוכלים מיד.
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.