Cart

פיצה צ’יפס לפסח

את בצק הפיצה מחליף צ’יפס מרשת תפו”א. התוצאה כ”כ טעימה שבטח תאמצו לכל השנה, מתאים גם לנמנעים מגלוטן.

פיצה ציפס לפסח

פיצה ציפס כשרה לפסח

מתכון: ציפי כהן צילום: שושי סירקיס

את בצק הפיצה מחליף ציפס מרשת תפו”א. התוצאה כ”כ טעימה שבטח תאמצו לכל השנה, מתאים גם לנמנעים מגלוטן.

חומרים:

4 תפו”א עדיף אדומים
שמן לטיגון עמוק
500 גר’ רסק עגבניות
3 כפות שמן
כפית סוכר
4 שיני שום
כפית פפריקה חריפה
מלח ופלפל
כפית אורגנו או טימין טרי או מיובש
לימות השנה כף תבלין פיצה
500 גר’ גבינה צהובה מגוררת
ירקות לבחירה: עגבניות שרי, פרוסות בצל סגול או לבן, פלפל אדום , פטריות וכו’

אופן ההכנה:

1. פורסים תפו”א במנדולינה רשת, או מנדולינה רגילה, מטגנים את הפרוסות בשמן עמוק לקבלת ציפס זהוב

2. טוחנים את כל מרכיבי הרוטב במקל בלנדר או בלנדר, מדללים במעט מים.

3. מסדרים את הציפס בשכבה צפופה בתבנית, מורחים מרוטב הפיצה, מפזרים גבינה צהובה מגוררת, וירקות לפי הטעם, אופים בתנור עד שהגבינה נמסה, אוכלים מיד.

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל