סורבה נפלא שמלווה אותי כל שנה בפסח! קינוח מפנק קליל מהיר, מושלם!
סורבה נפלא שמלווה אותי כל שנה בפסח! קינוח מפנק קליל מהיר, מושלם!
מתכון: ציפי כהן צילום: שושי סירקיס
סורבה נפלא שמלווה אותי כל שנה בפסח! קינוח מפנק קליל מהיר, מושלם!
כוס סוכר
כוס מים
כוס רסק תות או פרי אחר
1. מרתיחים מים וסוכר, מבשלים עד שהסירופ מסמיך מעט, מצננים.
2. מוסיפים לסירופ הקר ואת מחית הפרי ומקפיאים
3. מוציאים את התערובת הקפואה , שוברים וטחנים במעבד מזון עד שהתערובת אוורירית. ניתן לחזור על פעולת הטחינה פעם נוספת לאחר הקפאה נוספת. שומרים בהקפאה עד להגשה.
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.