המאפינס או קאפקייקס (או בעברית – עוגה אישית) טרנדיות היום מאוד, הן יפיפיות וקלות להכנה, ויכולות להתאים לכל אירוע או חגיגה.
המאפינס או קאפקייקס (או בעברית – עוגה אישית) טרנדיות היום מאוד, הן יפיפיות וקלות להכנה, ויכולות להתאים לכל אירוע או חגיגה.
מתכון: ציפי כהן
המאפינס או קאפקייקס (או בעברית – עוגה אישית) טרנדיות היום מאוד, הן יפיפיות וקלות להכנה, ויכולות להתאים לכל אירוע או חגיגה.
את העוגות הקטנות ניתן להכין מכל מתכון של עוגה בחושה, למלא במנז’טים תבנית שקעים, עם כף (או שקית זילוף חד”פ)למלא מהבלילה עד 3\2 גובהה. לקצר את זמן האפייה של המתכון לחצי, עד שהעוגות האישיות מוכנות. לקרר ולקשט כיד הדמיון הטובה.
למסיבות ואירועים ניתן להניח את הקאפקייקס המעוצבים על מגש בנוי בקומות, ולקבל אפקט של עוגת קומות מרהיבה.
אז קדימה ניגש לעבודה. כמו תמיד, הרעיונות הן רק בגדר הצעות, תוכלנה לשנות ולעצב כל מני רעיונות ודוגמאות מאוצר הדמיונות שלכן.
2 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 כפית ת. וניל
2 כוסות קמח
כוס קקאו כהה
1 כפית סודה לשתיה
1 כוס מים
לבחירה- שוקולד מריר או לבישול, מעט שמן
1.הכניסו את החומרים לקערת המערבל לפי הסדר, ערבלו לבלילה סמיכה אך נוזלית.
2.סדרו את המנז’טים בתוך תבנית שקעים וצקו מהבלילה עד גובה 3\2 .
3.הכניסו לתנור מחום מראש ל180מעלות. אפו כ-20 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
ניתן לאפות מיני מאפינס, בתבנית שקעים בגודל ביס, ואז לאפות כ10-15 דקות בלבד עד שמוכן.
לגיוון הטעם- המיסו שוקולד מריר או צמקאו, הוסיפו מעט שמן, ערבבי וטבלו את העוגות מלמעלה. נערו קלות ע”מ להתפטר מעודפי שוקולד. הניחו ליבוש וקשטו מעל.
לגיוון 2- ניתן למלא בקרם טעים, קצפת או אפילו ריבה.
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© נוצר באהבה Platformax
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.