Cart

מרק ברוקולי מוקרם

מרק מוקרם מופלא וקל הכנה, הקישוט מוסיף חן במינימום זמן והשקעה.
הוסיפו למועדפים מבין המתכונים לפסח

מרק ברוקולי

מרק ברוקולי

מרק ברוקולי מוקרם. הכנה: ציפי כהן. צילום: תומר בורמד. פורסם בקטיפה

מרק מוקרם מופלא וקל הכנה, הקישוט מוסיף חן במינימום זמן והשקעה.
הוסיפו למועדפים מבין המתכונים לפסח

חומרים:

500 גר’ ברוקולי
בצל
תפוח אדמה גדול
2 שיני שום
לבחירה- שורש סלרי ופטרוזיליה
מלח ופלפל שחור גרוס

לקישוט:
בצל סגול
פרחי ברוקולי שלמים
בצל ירוק או עירית קצוצה

אופן ההכנה:

חותכים את כל הירקות לקוביות גדולות ומכניסים לסיר.
מכסים במים ומביאים לרתיחה. מתבלים ומבשלים חצי שעה בסיר מכוסה.
טוחנים את המרק בבלנדר מוט לקבלת מחית חלקה.
טועמים ומתקנים תיבול.
לגיוון – לסעודה חלבית ניתן להקרים עם חצי כוס שמנת מתוקה או חלב.

קישוט:
מקלפים בצל סגול, וחותכים לעומק בצורת משולשים מחוברים אחד לשני(כמו זיגזג או דשא)
מפרקים ל2 פרחים.
חותכים את הקצה ומפרקים את הגלדים.
במרכז הפרח מניחים פרח ברוקולי ללא גבעול ומניחים במרכז הצלחת. או  ניתן למלא בשקדי מרק פסחיים .
מקשטים בעירית קצוצה

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל