Cart

כוסות מוס שוקולד פסחי ופירורים פריכים

שילוב נפלא של פריכות ונימוחות…טעמים נפלאים של שוקולד ושל פסח…

בפירורים שנשארו אפשר להשתמש לקינוחים אחרים..

כוסות מוס שוקולד פסחי ופירורים פריכים

כוס מוס שוקולד שניתן להכין לאחר לימודי קונדיטוריה

מתכון: אפרת ליבפרויד

צילום: מיכאל אנטולי

(כ-18 כוסות)

חומרים:

לפירורים:

4\1 1 כוס קמח תפוחי אדמה

כוס אגוזים או שקדים טחונים

1 ביצה

6 כפות שמן אגוזים

2\1 כוס סוכר

⅛ כפית מלח

למוס השוקולד:

300 גרם שוקולד מריר משובח

⅓ כוס שמן אגוזים

2 כפות קפה מגורען מומס ב-3 כפות מים רותחים

2 כפות ליקר או יין

5 ביצים גדולות מופרדות

¾ כוס סוכר

לקישוט-לבחירה

2\1 מיכל שמנת צמחית מוקצפת למרקם רך

200 גרם שוקולד לאפיה , מומס

אופן ההכנה:

אופן הכנת הפירורים:

במיקסר או ביד מעבדים לתערובת פירורית את כל רכיבי הפירורים ,אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ20 דקות או עד השחמה יפה.

מקררים היטב ומפוררים שוב בידיים .

אופן הכנת מוס השוקולד:

מבשלים בסיר קטן, בבחישה מתמדת, את השוקולד עם השמן, הקפה והיין, לקבלת קרם אחיד. מצננים מעט.

מקציפים את החלמונים עם ½ כוס סוכר, כ-5 דקות. מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים את תערובת השוקולד.

בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם ¼ כוס סוכר לקצף יציב.

מקפלים את תערובת השוקולד והחלמונים לקצף החלבונים, לקבלת תערובת אחידה.

אופן הרכבת הכוסות:

בתחתית הכוסות מפזרים כמות נדיבה של פירורים. יוצקים מעל את מוס השוקולד ומעל מפזרים שברי אגוזי לוז או פירורים נוספים.ניתן לקשט את הכוסות בפירות טריים.

שומרים במקרר עד 48 שעות ובהקפאה עד שבועיים.

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל