מנת פתיחה משובחת לסעודת חג, שניתן להכין מראש ולהקפיא.
מנת פתיחה משובחת לסעודת חג, שניתן להכין מראש ולהקפיא.
מתכון: ציפי כהן צילום: שושי סירקיס
מנת פתיחה משובחת לסעודת חג, שניתן להכין מראש ולהקפיא.
2 חצילים צרים וארוכים
2 קישואים גדולים
שמן זית להברשה
למלית:
500 גר’ בשר טחון, או תערובת של בשר טחון עם הודו טחון
תפו”א 1 מבושל ומעוך לפירה
150 גר’ כבד צלוי חתוך לקוביות קטנות
חצי סלסילה פטריות
בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
3-4 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל גרוס
לרוטב עגבניות:
1 בצל קצוץ
2 עגבניות חתוכות לקוביות
חצי סלסילה פטריות
2 שיני שום קצוץ
2 כפות רסק עגבניות
מעט מים
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל גרוס
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.