ולקינוח אי אפשר בלי גלידה טובה…
ולקינוח אי אפשר בלי גלידה טובה…
סטיילינג: ציפי כהן, מנוחי הכסטר
צילום: מנוחי הכסטר
600 מל’ שמנת מתוקה
350 גר’ ריבת חלב
להקציף את השמנת המתוקה לקצף רך, להוסיף ריבת חלב ולהקציף.
ניתן להוסיף ריפל ריבת חלב: יוצקים ריבת חלב, ומקשקשים מעט לטעם מודגש.
גיוונים:
• גלידת נוטלה בראוניז מכינים עם ממרח שוקולד אגוזים, או ממרח שוקולד ומחית נוגט. מערבבים פנימה כוס קוביות קטנות של בראוניז ומקפיאים.
• גלידת ריבת חלב ושוקולד מכינים עם ריבת חלב. מערבבים פנימה 2/3 כוס שוקולד מריר מגורר ומקפיאים.
• גלידת לוטוס פירורים מכינים עם ממרח לוטוס או ממרח עוגיות קרמל. מערבבים פנימה 2/3 כוס פירורים של עוגיות לוטוס ומקפיאים.
• גלידת חלבה פקאן סיני מכינים עם ממרח חלבה. מערבבים פנימה 2/3 כוס אגוזי פקאן סיני קצוצים ומקפיאים.
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© נוצר באהבה Platformax
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.