הקורס יחולק לשני חלקים – קולינארי והלכתי.
קולינרי:
שיטות בישול- חזרה וחידושים
בניית תפריט, תכנון הזמנות ומלאי, תברואה
דגים- הכרה רחבה של עולם הדגים והשראה
אוכל מן הטבע- שימוש בחומרי גלם צמחיים ללא מגבלת כשרות
מאכלי עולם- קלאסיקות ומטבח מודרני (5 מטבחים)
לחמים ואפייה
מקורות השראה- שווקים וחומרי גלם ייחודיים
שיעור פיוז’ן – מבוסס על מקורות השראה
שיעור מבחן מעשי עיוני וכשרות
הלכתי:
הלכות הכשרת מטבח
הלכות תפעול מטבח בשבת ויו”ט
עולם חומרי הגלם (ורשימות כשרות)
גויים במטבח – בישול נכרי, פת נכרי, מגע נכרי ביין, עבודה עם נכרי במטבח
איסור והיתר – בשר בחלב, תערובות של איסור, חרקים, דם, ביצים, בשר שנתעלם, חותמות
פסח
פרקטיקה
היכרות עם אתגרים באזורי עבודה מאתגרים ובלתי צפויים
פרוייקט גמר
לנקלטים לחברה תתקיים נסיעה לאירופה
לפרוייקט ליישום הקורס בשטח –
מחיר הנסיעה יפורסם בגמר הקורס.
8,600 ש”ח כולל מע”מ.
העלות כוללת חולצת שף וסינר
בגמר הקורס תינתן תעודה (בהתאם להצלחה
בבחינות ו 80% נוכחות לפחות) מטעם הקמפוס
הקולינארי ומטעם ארגון משמרת הכשרות OKS
ביום גמר הקורס יתקיים ראיון השמה אישי לכל
מסיימי הקורס.
90% השמה מובטחת בחברת משמרת הכשרות –
OKS הבינלאומית.
16 מפגשים
11 קולינאריים כולל מבחן / 5 הלכתיים
הרב חיים מרקוביץ’- מומחה עולמי לכשרות חו”ל
הרב דורפמן- מומחה כשרות בין לאומי
הרב רוזנצוייג- פוסק הלכתי מומחה כשרות
הרב השף מאיר בראל
השף מיכאל כץ
השף אבי סיגאוי
נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.