חיתוך מקצועי – רכישת ידע נרחב על סכינים, חיתוך מדויק ומהיר, שיטות עבודה מקצועיות המשדרגות ומייעלות את העבודה במטבח.
צירים ושיטות בישול– תהליכי עבודה ובישול נכונים, מיצויי מקסימלי של טעמים ללא שימוש באבקות ואינסטנט. יישום שיטות בישול מגוונות.
ארוחות בוקר ומנות ראשונות- חשיפה לעולם הרטבים הקרים: ויניגרט, מיונז. רטבים חמים הולנדייז. ויישם שיטות בישול נוספות.
בשר בקר בישולים ארוכים – סקירה כללית, התאמת הנתחים לשיטות הבישול השונות.
קנייה, שימור ותחזוקה נכונה.
סוגי יישון, אחסון נכון, בישול מדויק וצלייה נכונה.
בשר בקר + בשר טחון – עולם הבשר על כלל נתחיו. התנסות בבשרים הדורשים בישול קצר.
עופות – סקירה כללית בנושא עופות, קנייה נכונה ובטוחה.
הדגמת פירוק לפרגיות, שימוש בסגנונות בישול שונים והכנת מנות עשירות ומגוונות.
דגים – סקירה כללית על דגים, קנייה, שימור ותחזוקה נכונה.
הדגמת פילוט, חשיפה למגוון מנות היכולות לשמש כמנות פתיחה, ראשונות ועיקריות.
מטבח עולמי – הכרות עם מגוון מאכלים ממדינות שונות.
לחמים – הסבר מעמיק על סוגי קמחים, חומרי התפחה ולישה נכונה.
הכרות עם לחמי מחמצת.
הכנת לחמים בסגנונות שונים.
ארוחת סיום – פרוייקט בישול קבוצתי.
למסיימים תינתן תעודה מטעם “הקמפוס הקולינרי” החתומה ע”י איגוד השפים הבינלאומי והישראלי.
משך הקורס:
9 מפגשים בני 4 שעות.
תאריך פתיחה: כ”א כסלו, 22.12.24
בין השעות: 17:00-21:00
סגל המרצים:
שף יוסי בן דיין
יתכנו מרצים נוספים
נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.