הכרות מעמיקה עם עולם הבשר .
בקורס נעסוק ונעמיק בחלקי הבקר הקדמיים, חלקים ניידים ונייחים.
אחוזי שומן וסיביות המאפיינת כל נתח.
נכנס לעומק הבשר, נבין איך כל נתח מגיב ונתאים לו טכניקות בישול שונות ומגוונות,
החל מקדירות ותבשילים ועד צלייה והכנה מהירה ובישול בוואקום )סוויד( ונתנסה בעישון מהיר.
היכרות עם נתחים בקיצוב מודרני.
הכנת מנות עכשווית ומגוונות מן העולם.
עופות פירוק עופות. –
כללים נכונים לעבודה, הן מבחינה מקצועית והן מבחינה תברואתית.
טרי מול קפוא, עשה ואל תעשה.
הקפאה והפשרה נכונה. וכמובן טכניקות בישול תואמות.
*תוכן הקורס נתון לשינויים בהתאם ללו”ז.
תעודה מקצועית המוכרת ע”י איגוד השפים הישראלי והבינלאומי
משך הקורס:
5 מפגשים כ – 4 שעות כל מפגש.
תאריך הקורס גברים:
ב’ חשוון, 3.11.24
בין השעות : 17-21
שף יוסי בן דיין
יתכנו מרצים נוספים
נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.