הקורס מקנה את כל היסודות הנדרשים ליצירת מאפי בוטיק אמנותיים. היכרות עם טכניקות קונדיטוריה מודרניות, תוך שימת דגש על פרזנטציות וגימורים.
כל מוצרי המזון שבקורס הינם בכשרויות מהודרות
תעודה מקצועית מטעם בית הספר תינתן בסיום הקורס
הקמפוס הקולינרי מוכר ע”י איגוד השפים הבינלאומי
תאריך פתיחה:
כ”ג אייר, 21.5.25
משך הקורס:
10 מפגשים: 18:00-22:00
שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד,
נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?
ביה”ס הגבוה למקצועות הקולינריה
רח’ גבעת שאול 40 ירושלים
טלפון: 02-6522227
מייל: office@culinarycampus.co.il
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© נוצר באהבה Platformax
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.