פטיפורים: (2 מפגשים)
טכניקות וטיפים לבניית פטיפור על בסיס מוס, על בסיס גנאש וקרמו וטכניקת חיתוך.
שיטת עבודה נכונה עם חומרי גלם פרווה,הכנת ציפוי מושלם לפטיפורים פרווה,דגש על פרזנטציה
וגימור מושלם.
-פטיפור לימון ליים, ומרנג איטלקי על בסיס מקרוןפטיפור קראנץ’ לוטוס, קרם קפה ווניל, דפי שוקולד לבן, ציפוי רושרפטיפור וניל ודובדבני אמרנה,קונפיטורת פירות אדומים על בסיס ברטון מלוחפטיפור שוקולד פרלינה פקאן, דפי קרמל, קישוטי שוקולד מריר
עוגות ויטרינה:
שילוב נכון של מרקמים וטקסטורות,בניית עוגה בצורה קלאסית ובצורה הפוכה,הכנת אינסרטים,כללים
נכונים להכנת מוס ,טכניקת זיגוג וציפוי עוגות.
עוגת מוס שוקולד קפה על בסיס קרם אנגלייז במילוי מרמלדת אוכמניות ודסקית שוקולד אפויה,בקישוט
גלסאז’ מקצועי , עוגת פספילורה על בסיס קראנץ’ נוגט ושוקולד לבן.
קינוחים אישיים:
טכניקות לעבודה נכונה עם תבניות סיליקון,ריסוס שוקולד,קישוטי שוקולד מקצועיים
קינוח פיסטוק בקישוט עלים, קינוח פסיפלורה מרשים
תאריכי הקורס:
מחזור א’- ט’, י”א, ט”ז, י”ח תמוז
מחזור ב’- כ”ג, כ”ה תמוז, א’, ג’ אב
בין השעות 10:00-14:00
4 מפגשים בעבודה מעשית
סגל המרצים:
שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד
נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.