התכנית כוללת שיטות בישול חדשניות ועכשוויות כגון: בישול בוואקום (סו ויד), שימוש ובישול בתרמומיקס
ובנוסף טכניקות מעולם הבישול המולקולארי כמו: “קוויאר” “ספגטי” “ספרות” “אבקות שמן” ועוד.
תעודה מקצועית מטעם בית הספר תינתן בסיום הקורס.
הקמפוס הקולינרי מוכר ע”י איגוד השפים הישראלי והבינלאומי.
תאריך פתיחה:
ערב -א’ חשוון, 19/10/20
6 מפגשים בני 4 שעות כל אחד
סה”כ כ-32 שעות אקדמאיות
שף אורנית עובדיה ומרצות אורחות
נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.