בכל מפגש נבקר במדינה אחרת, נחשף לטכניקות בישול ייחודיות ונערוך מסע לעולמות קולינריים
קסומים בשילוב תבלינים ורטבים מרתקים.
תאילנד
המטבח התאילנדי ידוע בעיקר בשל שילובי הטעמים שבתבשיליו: חריף, חמוץ, מתוק, מלוח. במפגש
זה נשתמש בטכניקות ייחודיות למטבח התאילנדי תוך שימת דגש על חיתוך מאוד מדויק ופרזנטציות
מרשימות ועכשוויות. כמו כן נטעם ונריח תבלינים מיוחדים וניצור תערובות מעניינות.
יפן
המטבח היפני מאופיין בשיטות בישול מהירות ובריאות.
נתנסה במנות מסורתיות עשירות: נצרוב, נקפיץ, נמלא ונאדה.
סין
אחד המטבחים המעניינים והענפים הקיימים בעולם.
שימוש נרחב בסוגי אטריות ואורז. תבשלים מגוונים המשתנים בין חבלי הארץ.
הבסיס לבישול הסיני בא לידי ביטוי בעיקר בשיטות הקפצה, טיגון ואידוי.
גיאורגיה
עולם קסום של בצקים…
המטבח הגיארוגי ידוע בשפע בצקים (אבל לא רק), בכל הצורות, הסגנונות ודרכי הבישול.הודו
המטבח ההודי מאופיין במנות צמחוניות ענפות ומיוחדות.
נערוך הכרות עם תבלינים שלמים וארומטיים, ונכין מגוון בצקים מיוחדים.
איטליה
המטבח האיטלקי מאופיין עפ”י אזורים וסגנונות בישול.
נתנסה בהכנת מנות מעניינות מאזורים מגוונים בשילוב בצקים וגבינות.
צרפת
המטבח שממנו התהוותה הקולינריה העכשווית. נכיר את הקלאסיקה הצרפתית במלוא הדרה, ניתן
קפיצה קטנה לפריז ונתענג על כל ביס וביס.
דרום אמריקה
המטבח בדרום אמריקה מגלם שמחת חיים ואנרגטיות הבאים לידי ביטוי בבישול, בטעמים, בצבעים,
בריחות ובכל וריאציה אפשרית. כאן נתנסה בממולאים איכותיים ונכיר מגוון מאכלים להמחשת השוני
הקיים בין מדינות האזור.
טורקיה
המטבח הטורקי הינו המטבח הקרוב אלינו ביותר ומשלב טעמים וריחות מוכרים. סגנונו ים תיכוני
מובהק ואם זאת ייחודי לתורכיה עצמה (עם השפעות ארמניות / עות’מאניות)
נתנסה בבצקים אופייניים ובמאכלי בשר שונים.
תעודה מקצועית מטעם הקמפוס הקולינרי המוכרת ע”י איגוד
השפים הישראלי והבינלאומי.
9 מפגשים
פתיחה” י”ח תמוז, 24.7.24
שף אורנית עובדיה
נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.