כל מוצרי המזון שבקורס הינם בכשרויות מהודרות.
תעודה מקצועית מטעם בית הספר תינתן בסיום הקורס – התעודה חתומה ע”י איגוד השפים הישראלי ואיגוד השפים הבינלאומי.
תאריך פתיחה:
כ”ח טבת, 28.1.25
משך הקורס:
6 מפגשים
18:00-22:00
שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד
נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.