הסדנאות יתנהלו במתכונת פרונטאלית הכוללת מתכונים וטעימות, ויכללו הסברים מקיפים ושלל טיפים ייחודיים.
הקורס כולל:
חיתוך מקצועי – טכניקות וצורות חיתוך מגוונות, תוך התאמתן למנות השונות. סלטים מיוחדים ומזינים.
חלבונים מן הצומח – הכרות מעמיקה עם עולם התוכן הצמחוני, שימושים מגוונים בקטניות, חשיפה למנות פרווה ייחודיות וטעימות.
חלבונים מן החי – דגים – עבודה נכונה עם חומר הגלם, דגים טריים מול דגים קפואים. חיי מדף. שיטות בישול נכונות, בריאות ומותאמות.
פחמימות – משמעות הפחמימה בחיינו וחשיבותה, גיוון בפחמימות וצריכת פחמימות איכותיות.
חלבונים מן החי – בקר – סקירה נרחבת של חלקי הבקר והתאמה לטכניקות הבישול השונות. בשר טרי מול קפוא ומעובד.
לחמים ולחמניות – פירוט ההבדלים בין סוגי הקמחים השונים, שימוש חומרי התפחה, משמעותו של לחם קל, הכנת מגוון לחמים ולחמניות מקמחים שונים.
חלבונים מן החי – עוף והודו – סקירה כללית של חלקי העוף, טרי מול קפוא. חיי מדף. שימוש בעוף והודו בתבשילים שונים ומגוונים.
עוגות – שימוש בסוכרים טבעיים ותחליפים, החלפה והתאמה לעוגות השונות. הכנת עוגות על בסיס פירות, קמחים מלאים / כוסמין וכו’. בחושות / טורטים / שמרים ועוד
מרקים ונלווים – סוגי מרקים: בסיס ירקות / קטניות ודגנים/ צלולים / מעובים / מחיתיים/ קרם. הקפדה ושימת דגש על תהליכי בישול וניצול טעמים מקסימלי ללא שימוש באבקות מרק
ואינסטנטים שונים. צורות הגשה והשלמות נלוות.
עוגיות – קשת רחבה של עוגיות בריאות. קמחים מלאים, קוואקר, אגוזים ועוד. שימוש בשומנים איכותיים.
מטבח חלבי – שימוש במגוון מוצרי חלב תוך הסבר על האסכולות השונות העוסקות באכילת מוצרי חלב. הכנת מאפים, פשטידות, פסטה ועוד, הסבר אודות תחליפים ראויים.
קינוחים – (המנה המותרת) – התוודעות למנת הפינוק ולחשיבותה בתפריט. הכנת מנות מגוונות וטעימות המשתלבות בתפריט הבריא.
תעודה מקצועית מטעם בית הספר תינתן בסיום הקורס.
הקמפוס הקולינרי מוכר ע”י איגוד השפים הישראלי.
תאריכי פתיחה:
א’ שבט, 27/01/2020
משך הקורס:
12 מפגשים, 18:00-21:00
השפית אורנית עובדיה
נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.