Cart

בישול בריא

נשים

מטרת הקורס

בישול בריא הוא תחום עולה בעולם הקולינריה והוא מעניק מקצוע המשלב בין בישול לבריאות ומועדות. בקורס בישול בריא תקבלו את כל הידע והכלים להוציא תוצרים טעימים ובריאים ולנצל את חומרי הגלם בצורה מיטבית – הכרות עם שיטות בישול נכונות, בריאות ומותאמות לחומר הגלם והוצאתן לפועל עבור לחמים, מרקים, בשרים ואפילו עוגות וקינוחים שונים, עם שימת דגש על ‘הבראת’ מתכונים.

קהל היעד

תכני המסלול

הסדנאות יתנהלו במתכונת פרונטאלית הכוללת מתכונים וטעימות, ויכללו הסברים מקיפים ושלל טיפים ייחודיים.

הקורס כולל:

חיתוך מקצועי – טכניקות וצורות חיתוך מגוונות, תוך התאמתן למנות השונות. סלטים מיוחדים ומזינים.

חלבונים מן הצומח – הכרות מעמיקה עם עולם התוכן הצמחוני, שימושים מגוונים בקטניות, חשיפה למנות פרווה ייחודיות וטעימות.

חלבונים מן החי – דגים – עבודה נכונה עם חומר הגלם, דגים טריים מול דגים קפואים. חיי מדף. שיטות בישול נכונות, בריאות ומותאמות.

פחמימות – משמעות הפחמימה בחיינו וחשיבותה, גיוון בפחמימות וצריכת פחמימות איכותיות.

חלבונים מן החי – בקר – סקירה נרחבת של חלקי הבקר והתאמה לטכניקות הבישול השונות. בשר טרי מול קפוא ומעובד.

לחמים ולחמניות – פירוט ההבדלים בין סוגי הקמחים השונים, שימוש חומרי התפחה, משמעותו של לחם קל, הכנת מגוון לחמים ולחמניות מקמחים שונים.

חלבונים מן החי – עוף והודו – סקירה כללית של חלקי העוף, טרי מול קפוא. חיי מדף. שימוש בעוף והודו בתבשילים שונים ומגוונים.

עוגות – שימוש בסוכרים טבעיים ותחליפים, החלפה והתאמה לעוגות השונות. הכנת עוגות על בסיס פירות, קמחים מלאים / כוסמין וכו’. בחושות / טורטים / שמרים ועוד

מרקים ונלווים – סוגי מרקים: בסיס ירקות / קטניות ודגנים/ צלולים / מעובים / מחיתיים/ קרם. הקפדה ושימת דגש על תהליכי בישול וניצול טעמים מקסימלי ללא שימוש באבקות מרק
ואינסטנטים שונים. צורות הגשה והשלמות נלוות.

עוגיות – קשת רחבה של עוגיות בריאות. קמחים מלאים, קוואקר, אגוזים ועוד. שימוש בשומנים איכותיים.

מטבח חלבי – שימוש במגוון מוצרי חלב תוך הסבר על האסכולות השונות העוסקות באכילת מוצרי חלב. הכנת מאפים, פשטידות, פסטה ועוד, הסבר אודות תחליפים ראויים.

קינוחים – (המנה המותרת) – התוודעות למנת הפינוק ולחשיבותה בתפריט. הכנת מנות מגוונות וטעימות המשתלבות בתפריט הבריא.

תעודה

תעודה מקצועית מטעם בית הספר תינתן בסיום הקורס.
הקמפוס הקולינרי מוכר ע”י איגוד השפים הישראלי.

תאריכי פתיחה:
א’ שבט, 27/01/2020

משך הקורס:
12 מפגשים, 18:00-21:00

 

השפית אורנית עובדיה

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

"מגוון רחב של לימודי קונדיטוריה. כשרויות מהודרות"

"הקמפוס הקולינרי הפך אותי לאיש מקצוע"

"קיבלתי כח וביטחון לעסק שלי"

"קיבלתי מעוף! טכניקות ושיטות שלא הכרתי"

"הקורס הכשר למהדרין היחיד בישראל של עישון"

"נותנים פה את הנשמה ומקפידים על המקצועיות והכשרות"

"הקורס נתן לי כלים מעשיים ופרקטיים ששדרגו אותי פלאים"

שף מאיר בראל "בואו לעשן איתנו"

פיט מאסטר עידו לוי "בואו להבין מה זה בשר. ולהוציא תוצאות מושלמות"

"מי שמחפש להעשיר את הידע והטעם ובמהדרין, שיבוא!"

"האוירה מצוינת, קיבלנו הרבה כלים לשפר את הביצועים בבשר"

"בגלל הכשרות מהדרין, באים מפה מכל הארץ, מנהריה ועד דימונה"

"עידו הביא את כל הידע המטורף שלו בהנגשה מיוחדת וכשרה וזו פשוט זכות בשבילי"

"אני עוסק שנים בתחום, ועדיין קורס העישון והשרקוטרי נתן לי המון טיפים, שווה כל שקל"

"אני מקבל תמיכה מעידו הפיט מאסטר גם אחרי קורס העישון, שזה כיף גדול"

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל