בצקים כרוכים
הכנת סוגי בצקים כרוכים מ א’ ועד ת’.
דגש על שלבי הכנה נכונים, התפחה ואפייה מדויקת.
חשיפה לבצקים בסגנונות וטכניקות שונות, תוך הכנת מגוון מאפי בוקר מתוקים ומלוחים.
דגש על חדשנות מגוונת ופרזנטציה.
הכנת פא או שוקולה, פטיבייה, מילפאיי מלוח ומגוון מאפים מתוקים ומלוחים.
מחמצות
מהי מחמצת? סוגי מחמצות.
החלפה מוחלטת של השמרים התעשייתיים.
הכנת לחמי מחמצת ומאפים נוספים.
שמרים
סוגי שמרים. עבודה נכונה.
חשיפה לבצקי שמרים שונים, מגוונים, מלוחים ומתוקים.
טכניקות שונות.
מליות ייחודיות.
הכנת מאפים מן העולם.
הכנת בוסטוק, בריוש בסגנונות ומליות שונות, מאפה פרסבורגר ועוד…
בצקים “מתפצחים”
כל בצקי השכבות הכי קריספיים ומיוחדים שישי בשיעור אחד!
הכנת בצקים שונים המתאימים למאפים מלוחים ומתוקים.
טכניקות מעלפות וטרנדים עכשוויים מן העולם.
הכנת ספוליאטלה במליות שונות, בצק טורקי ועוד…
תעודה מקצועית מטעם הקמפוס הקולינרי המוכרת ע”י איגוד השפים הישראלי והבינלאומי.
תאריך פתיחה:
משך הקורס:
7 מפגשים בני 5 שעות.
נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.