עיוני: בחינת מידת ההשפעה של התזונה והמזון אותו אנו צורכים על מערכות בגוף השונות של האדם. הכרת חשיבות הפעילות הגופנית לעולם התזונה. כיצד משפיעה התזונה על האופן בו אנו לומדים ומתנהגים.היכרות עם מחלקות המטבח השונות
מעשי: בישול בריא בהתאמה לנלמד בשיעור העיוני, לפי נושאי הלימוד, שיעורי בישול גורמה, עוגות וקינוחים בריאים. בנית תפריטים, היכרות עם עולם חומרי הגלם הבריא ואופן הבישול איתם.
משך הלמידה: 38 מפגשים, כולל פרויקט והתנסות אישית. כל מפגש יכלול שעתים מלאות שיעור עיוני ו-כ5 שעות בישול סה”כ 7 שעות מלאות, כ- 10 שעות אקדמאיות.
בהמשך תינתן אופציה (בתוספת תשלום) לליווי סופרוויז’ן עם התזונאית, אחת לחודש למשך חצי שנה, בקבוצות קטנות.
סגל המרצים: התזונאית הקלינית סוזי גלר, תזונאית ההוליסטית אסתי גדליה, השפית אורנית עובדיה ועוד
נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?
רוצים להיות ראשונים לקבל טיפים, מתכונים ומבצעים שלנו?
© All rights reserved culinarycampus.co.il
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.