Cart

קונדיטוריה קלאסית

נשים

מטרת הקורס

קורס לאוהבות הקונדיטוריה והמתוקים – ללא צורך בידע מקדים – להיכרות מקצועית עם עולם הקונדיטוריה הקלאסית ברמה העיונית והמעשית, החל מהבסיס ועד לטכניקות מתקדמות להגעה לתוצאה מקצועית מקסימלית.

קהל היעד

נשים בעלות זיקה לעולם הקונדיטוריה, המעוניינות להרחיב אופקים ולהשתדרג.

תכני המסלול

היכרות עם חומרי גלם ותכונותיהם, הבנת תהליכים. חשיפה למושגים וטכניקות מתקדמות בתחום הקונדיטוריה הקלאסית כגון:  טמפרור, אמולסיה, הקצפה, לישה, קישוטים, דקורציות ועוד.

    • בצק פריך –עוגות פאי, טארטים וקישים.
    • בצק רבוך – פחזניות , אקלרים, פרופיטרולים וקלאסיקות שונות.
    • לחמים – הכרות עם בצק שמרים תוך רכישת כללים מתקדמים להתפחה נכונה ואפיה מקצועית.
    • בצק שמרים עשיר – עוגת פוביטיצה במילוי שוקולד עשיר , עוגת שמרים גבינה בעיצוב מיוחד.
    • בצקים פציחים– מילפיי, הכנת בצק שטרודל במילוי תפוחים, עבודה נכונה עם קדאיף.
    • מרנג – סוגי המרנג: צרפתי, שוויצרי, איטלקי. הקצפה נכונה, זילוף ואפיה.
    • עוגות ראווה- עוגות מוס וקרם, עוגות מרנג עשירות, בנייה, קרמים, ציפויים וקישוטים בשילובי טעמים וטקסטורות עם חשיפה לטרנדים עדכניים.
    • שוקולד – היכרות ועבודה עם חומר הגלם הקסום, פרלינים, טרפלס, קינוחים ועוגות עם שוקולד.
    • קינוחים –קינוחים אישיים במגוון טכניקות ייחודיות.
    • עוגות גבינה – הכרות והתנסות עם שיטות אפיה מתקדמות, הכנה של ומאפי גבינה מגוונים.
    • בחושות מודרניות– הכנת עוגות בחושות במרקם איכותי ובגימורים מרשימים.
    • עוגת שבר– עבודה עם קצפת במספר מרקמים, עיטוף מדויק ומרהיב , הוספת אלמנטים לעיטור וקישוט.

כל מוצרי המזון שבקורס הינם בכשרויות מהודרות

תעודה

תעודה מקצועית מטעם בית הספר תינתן בסיום הקורס הקמפוס הקולינרי מוכר ע”י איגוד השפים הבינלאומי

12 מפגשים, בני 4 שעות כ”א

ערב – י”ד אלול, 17.9.24- SOLD OUT

ז’ טבת, 7.1.25

17:00-21:00

בוקר- י”ח חשון, 19.11.24

10:00-14:00

 

 

סגל המרצים:
שף קונדיטור גלית בושי

נשמע מעניין? מעוניינים שניצור אתכם קשר לגבי פרטים נוספים?

"מגוון רחב של לימודי קונדיטוריה. כשרויות מהודרות"

"הקמפוס הקולינרי הפך אותי לאיש מקצוע"

"קיבלתי כח וביטחון לעסק שלי"

"קיבלתי מעוף! טכניקות ושיטות שלא הכרתי"

"הקורס הכשר למהדרין היחיד בישראל של עישון"

"נותנים פה את הנשמה ומקפידים על המקצועיות והכשרות"

"הקורס נתן לי כלים מעשיים ופרקטיים ששדרגו אותי פלאים"

שף מאיר בראל "בואו לעשן איתנו"

פיט מאסטר עידו לוי "בואו להבין מה זה בשר. ולהוציא תוצאות מושלמות"

"מי שמחפש להעשיר את הידע והטעם ובמהדרין, שיבוא!"

"האוירה מצוינת, קיבלנו הרבה כלים לשפר את הביצועים בבשר"

"בגלל הכשרות מהדרין, באים מפה מכל הארץ, מנהריה ועד דימונה"

"עידו הביא את כל הידע המטורף שלו בהנגשה מיוחדת וכשרה וזו פשוט זכות בשבילי"

שיחת יעוץ

חינם!

עם יועצי/ות הלימודים שלנו

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.

רוצה לקבל מתכונים מקצועיים מצוות השפים שלנו?

בואי להיות הראשונה להתעדכן במבצעים, ומתכונים שלנו.

הי, אתם לא רוצים לפספס סודות של השפים נכון?

השפים שלנו במתכונים מידי שבוע במייל